Duminică, 01 ianuarie 2012 la ora 17:30

Scumpa Mea fiică, trebuie să știi că oricât de grea este această misiune, Eu întotdeauna Te voi călăuzi. Glasul Meu te încurajează întotdeauna. Sufletul Meu mișcă inima ta, și nu poți face nimic împotriva acestui fapt. Iubirea Mea te înconjoară în asemenea măsură încât îți este imposibil să-Mi întorci spatele, sau să Mă respingi. Și totuși, simți că te împiedici pe drum.

Atunci când încerci să analizezi, să interpretezi Cuvântul Meu, vei vedea că nu ai succes. Nici un fel de interpretare nu poate schimba Adevărul celor spuse de Mine.

Nimeni, și aici te includ și pe tine fiica Mea, nu are împuternicirea de a răstălmăci înțelesul Sfântului Meu Cuvânt, doar pentru a-l face mai acceptabil pentru voi.

Asta este valabil și pentru Cuvântul Meu care este conținut în Sfânta Biblie, și pentru Cuvântul cuprins în aceste mesaje.

Fiica Mea, încrede-te mai mult în Mine. Roagă-i pe copiii Mei și pe discipolii Mei iubiți să se încreadă cu totul în Mine.

Eu niciodată nu voi părăsi omenirea. Eu niciodată nu voi întoarce spatele rugăminților dragilor Mei copii. Întotdeauna voi răspunde acelor biete suflete care imploră Îndurarea Mea.

În schimb, fiica Mea, niciodată nu voi vorbi copiilor Mei astfel încât să corespundă cerințelor lor, și să le spun ceea ce ar dori să audă.

Adevărul trebuie spus. Sfântul Meu Cuvânt nu trebuie niciodată să fie diluat, sau Adevărul falsificat.

Sfântul Meu Cuvânt nu trebuie niciodată schimbat, denaturat sau răstălmăcit, deoarece prin aceasta devine minciună.

Trebuie să știți că timpul Dreptății Mele este aproape. Să înțelegeți că Îndurarea Mea este imensă, dar mă dezgustă răutatea văzută în lumea voastră.

Această răutate este justificată chiar și de către cei care mărturisesc Cuvântul Meu și care susțin că Mă cunosc.

Ei au răstălmăcit învățăturile Mele timp de secole, astfel încât să corespundă avidității, desfrânării, mândriei și lăcomiei lor.

Cât de tare Mi se frânge Inima când văd actele de depravare cu care ei fac paradă înaintea Mea, și când trebuie să văd cum îi păcălesc pe copiii Mei că aceste fapte sunt acceptabile în ochii Mei.

Treziți-vă la Adevăr. Îndurarea Mea este disponibilă fiecărui suflet în parte, în timpul Marelui Avertisment. Dar aveți grijă. Acei creștini care cred că denaturarea Adevărului Învățăturilor Mele va fi acceptată în Ochii Mei, vor fi șocați în timpul Avertismentului. Ei vor respinge Adevărul, când le voi arăta cât de tare Mă supără păcatele lor.

Pe acești oameni îi îndemn să accepte că Eu sunt Adevărul și Lumina. Există doar un singur Adevăr. O singură Lumină. Orice altceva este o minciună.

Analizați-vă sincer conștiința, copiii Mei, înainte de Avertisment. Învățați să recunoașteți Adevărul înainte să apăreți în fața Mea, căci atunci și numai atunci suferința voastră se va atenua.

 Învățătorul și Salvatorul,
Mântuitorul întregii Omeniri, Isus Cristos