Luni, 02 ianuarie 2012 la ora 12:00

Copila Mea, vremea victoriei Inimii Mele neprihănite nu este departe. Pe măsură ce puterea lui satana scade, el devine tot mai crud în prigonirea sufletelor. Chiar sufletelor puternice le va părea dificilă această perioadă, deoarece credința le va fi pusă la mare încercare.

Copila Mea, atunci când credința copiilor Mei este încercată într-un mod așa de crud, ei nu trebuie să șovăie, ci trebuie să rămână vigilenți. Trebuie să rămână mereu cu inima curată.

Totodată, trebuie să rămână în liniște atunci când simt invidia în sufletul lor. Invidia și gelozia duc la ură. Invidia cu care sunt înconjurate sufletele alese crește mereu, chiar și în rândul celor care Îl iubesc pe Fiul Meu.

Copii, voi niciodată nu trebuie să vă lăsați pradă acestei ispite, pe care cel rău o aduce în inimile voastre.

Acum va crește și se va răspândi gelozia față de vizionarii și mesagerii din toată lumea. Aceasta a fost profețit dinainte, căci ei sunt unii dintre mulții sfinți ai timpurilor din urmă.

Soarta lor este grea și ei vor suferi intens pentru sarcinile care le-au fost acordate.

Copila Mea, îi rog pe toți aceia care Mă cinstesc pe Mine, Mama lor Binecuvântată, să se roage către mine pentru protecția vizionarilor și profeților timpurilor din urmă. Ei au nevoie de rugăciunile voastre. Chiar dacă vă îndoiți de aceste suflete care au fost alese să vestească lumii Adevărul, rugați-vă pentru ele, indiferent ce simțiți.

Cu toții sunteți creaturile lui Dumnezeu. Trebuie să arătați iubire unii față de alții. Vestiți Cuvântul Fiului Meu, dar niciodată cu prețul jignirii unui alt copil al lui Dumnezeu.

Jignirile nu izvorăsc din iubire ci provin de la înșelător, a cărui ură pentru umanitate nu are margini.

Dacă-l iubiți pe Fiul Meu și găsiți o greșeală la un alt suflet, atunci trebuie să vă puneți lacăt pe gură.

Niciodată nu defăimați pe alții în numele Fiului Meu.

Inima Mea este străpunsă de sabie când văd cum acele suflete care mi s-au dedicat mie, Sfânta Maică a lui Dumnezeu, îi batjocoresc pe vizionarii care au fost aleși să ajute la mântuirea sufletelor.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru vizionarii care au fost aleși de către Dumnezeu Tatăl în lumea de azi.

Puteți fi siguri că aceia care suferă cele mai mari jigniri sunt chiar cei care vorbesc în numele Fiului Meu.

Cei ale căror mesaje sunt puternic contestate, privite dezaprobator și disecate mărunt, sunt de obicei sufletele alese.

Ele sunt primele ținte ale celui rău, care prin alții își bate joc de credincioși făcându-i să îi respingă pe acești vizionari.

Nu uitați că acești mesageri îl reprezintă pe Fiul Meu și Cuvântul Lui Sfânt.

Dacă îi respingeți pe vizionari, atunci respingeți și Cuvântul Fiului Meu iubit.

Totdeauna să vă rugați pentru discernământ. Însă niciodată să nu vă exprimați public disprețul pentru acele mesaje divine care au fost date omenirii pentru a salva sufletele de la focul iadului.

Dacă împiedicați munca acestor vizionari, atunci împiedicați salvarea sufletelor.

Iubita voastră Mamă,
Regina Cerului,
Mama Mântuirii