Marți, 03 ianuarie 2012 la ora 15:30

Fiica Mea, darul viziunii pe care ai primit-o azi, când ți-am arătat Chipul Meu, Tatăl Tău Ceresc, și al Fiului Meu, este un dar foarte rar.

Tu ești binecuvântată că ai primit acest dar extraordinar din Cer. A fost nevoie de acest act ca să te întărești. Suferința ta se va ușura acum și vei fi mult mai puternică decât înainte.

Să nu-ți fie frică niciodată de această muncă, deoarece trebuie să ști că toata puterea din lume se află în Mâinile Mele Dumnezeiești. Nimeni nu are putere asupra Mea. Nici Înșelătorul nu poate să influențeze sau să schimbe Planul Meu Ceresc pentru Omenire.

Întreg Raiul se bucură pentru convertirile care evoluează ca urmare a acestor mesaje ale Mele date lumii. Mai mult de doua miliarde de suflete se vor converti ca rezultat direct al acestor mesaje dumnezeiești. (vezi nota de la sfârșitul mesajului)

Nimeni nu va opri această muncă. Vor încerca, dar fără succes.

Protecția Mea Dumnezeiască acoperă fiecare suflet care vestește adevărul despre spre mântuire.

Niciodată să nu renunțați, copii, indiferent cât de grea va deveni suferința voastră. Niciodată să nu uitați că suferința vă aduce mai aproape de Împărăția Cerului.

Copiii Mei, în curând vă veți bucura când veți simți harurile care vor fi revărsate asupra voastră prin Fiul Meu.

Fiți treji. Rugați-vă mereu pentru fiecare suflet, și niciodată să nu vă îndoiți nici pentru o clipă că sunt Eu, Tatăl vostru Veșnic, cel care aduce pace în mintea, trupul și sufletul vostru, prin aceste Mesaje.

Tratați aceste Mesaje ca fiind Sfinte. Ele sunt și vor fi întotdeauna în acord cu Cuvântul Meu dat omenirii încă de la începutul timpului. Ele vor aprinde flacăra în sufletele voastre într-un mod în care nu veți putea să îl ignorați.

Lăsați să fiți atinși de Duhul Meu și liniștiți-vă. Numai atunci vă voi putea atinge sufletele astfel ca scânteia Cunoștinței Mele să vă aprindă inimile.

Vă chem să alergați către Mine ca să va pot îmbrățișa așa cum numai un Părinte poate să facă.

Lăsați-mă să va ofer Protecția Mea și harurile prin care să vă fac destul de puternici pentru a lupta în armata Mea împotriva răului din lumea voastră. Armata Mea va aduce Pacea dorită și Iubirea de care aveți nevoie pentru a vă potoli setea.

Mergeți în Pace, copiii Mei, știind că aceste mesaje pe care Eu le-am dat pentru întreaga Lume, conțin Adevărul.

Dacă inima voastră este curată și smerită, atunci veți recunoaște Iubirea Mea. Deveniți mici ca niște copii în Ochii Mei. Numai atunci vă voi ridica pe voi ca pe îngeri, în Ierarhia Mea, când va veni timpul.

Mergeți în Pace. Odihniți-vă capetele epuizate pe umărul Meu și Eu vă voi da mângâierea și consolarea pe care le căutați.

Vă iubesc copiii Mei, pe toți și pe fiecare în parte.

Aștept cu bucurie ziua când Familia Noastră Sfântă se va uni din nou și Cerul va cânta Gloria și Preamărirea în vecii vecilor.

Dumnezeu , Tatăl

Notă: referitor la cele două miliarde de suflete – vizionara Maria Milei Divine dorește să fie cunoscut că într-un mesaj privat anterior, primit de la Dumnezeu Tatăl , ei i-a spus că " mai mult de două miliarde de suflete, de câte au fost, se vor salva datorită acestor mesaje.” Mulți oameni au înterpretat altfel mesajul de mai sus, că numai două miliarde de suflete se vor salva ce nu-i corect. Mult mai multe suflete se vor salva decât aceștia. Aceste două miliarde sunt în plus. ( Vineri, 6 Ianuarie 2012 ora: 09.11 )