Miercuri, 04 ianuarie 2012 la ora 18:15

Fiica Mea, Eu mă voi face cunoscut foarte curând.

Pregătirile sunt încheiate, dar am nevoie de mai multe rugăciuni pentru cei care vor muri de o moarte nefericită în timpul Avertismentului, în păcate de moarte. Îi îndemn pe discipolii Mei, rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru bietele lor suflete.

Vă iubesc, iubiții Mei discipoli. Cum Mă bucură dragostea și puritatea inimii pe care le văd la voi. Îmi aduceți atât de multă consolare și Îmi ușurați suferința. Devotamentul vostru este ca un balsam pentru rănile Mele dureroase.

În lume, când sunt înlăturat și respins de atât de mulți, loialitatea voastră, iubiții Mei adepți, este cea care-mi aduce mare bucurie. Suferința Mea este condiționată de nivelul de Sfințenie în lume. – această lume care onorează ambiția, egoismul și idolii falși.

Numele Meu nu este considerat important. Vocea Mea nu este auzită din cauza vocii celor obsedați de sine.

Ce tare strigă ei și cum se laudă cu câștigurile lor lumești. Dar sunt șoaptele iubiților Mei adepți, cele care Îmi permit să vorbesc așa încât Vocea Mea să fie auzită.

Voi, adepții Mei, sunteți acum în uniune cu Mine într-un fel care vă va surprinde.

Du-te, fiica Mea, și spune-le iubiților Mei adepți că Eu îi iubesc și că harurile Mele îi vor face suficient de puternici ca să proclame Cuvântul Meu Sfânt în aceasta lume care are nevoie să audă Adevărul, pentru ca sufletele să poată fi salvate.

Iubitul vostru Isus