Sâmbătă, 07 ianuarie 2012 la ora 15:40

Scumpa Mea fiică iubită, în timp ce discipolii Mei continuă să se lupte între ei asupra veridicității Mesajelor Mele către lume, din ce în ce mai multe suflete se îndepărtează de Mine.

Cei care susțineți că mă cunoașteți, fiți siguri că dragostea către mine trebuie dovedită. Nu este destul să spuneți că Mă iubiți. Înainte de toate trebuie să vă iubiți aproapele. Cum să vă iubiți aproapele? Purtându-vă cu iubire și respect față de ei, indiferent cât de tare vă jignesc.

Vai acelora dintre voi care hulesc pe alții în Numele Meu! Ei sunt pierduți pentru Mine. Fără smerenie în inimi, voi, când îi judecați și îi blestemați pe alții în Numele Meu, Mă scuipați în obraz.

Nu uitați, voi nu Mă reprezentați pe Mine când îi huliți pe alții sau arătați public ura față de ei. Totuși, mulți care se prezintă a fi precum Sfinții Mei Apostoli, cad în cursa aceasta pusă la cale de satana pentru a-i răsturna.

Plecați, vă spun! Rugați-vă pentru iertare. Mult mai bine este să petreceți mai mult timp în rugăciune pentru salvarea surorilor și fraților voștri.

Cât de mult Îmi doresc ca discipolii mei care spun că vin în Numele Meu să se comporte așa cum Eu i-am învățat. Cât de mult le rănesc ei pe acele suflete care fac tot ce pot ca să rămână smerite în ochii Mei.

Este mare nevoie de discernământ în privința acestor Sfinte Mesaje de pe Buzele Mele dumnezeiești; ultimele de acest fel, în aceste timpuri din urmă.

Niciodată să nu vă creați propriile păreri, bazate pe o înțelegere greșită a cine Sunt Eu și a învățăturilor Mele. Mai presus de orice, Eu sunt Dumnezeul Îndurării, înainte să vin ca Judecător.

Vă iubesc pe toți, dar și astăzi trăiesc aceleași suferințe ca și cele pe care le-am trăit în Grădina Ghetsimani. Nu Mă voi odihni până când nu vă salvez de cel rău.

Oricine spune că Eu nu sufăr, nu Mă cunoaște. Oricine gândește că are dreptul să îi judece pe alții în Numele Meu, acela nu Mă iubește pe Mine cu adevărat. În schimb, acela se iubește doar pe sine și este plin de mândrie.

Oricine îi amenință pe alții, forțându-i să creadă în Mine, interpretează greșit Învățăturile Mele despre iubire, smerenie și răbdare.

Mulți creștini cu intenții bune cred că au sarcina de a analiza și a reevalua Învățăturile Mele, dar analiza lor se bazează pe argumentațiile logicii umane, lucru care în Împărăția Mea are o importanță infimă.

Când vă îndemn să deveniți mici în Ochii Mei, mă refer ca la un copil care nu se îndoiește. Mă refer la acel copil care are încredere deplină în Tatăl său, fără teamă în inimă.

Până când nu deveniți mici în Ochii Mei, nu sunteți pregătiți să vorbiți în numele Meu.

Când veți ajunge să găsiți acea smerenie pe care Eu o doresc de la voi, doar atunci veți putea să Mă ajutați în salvarea sufletelor.

Invățătorul vostru  Mântuitorul Omenirii
Isus Cristos