Duminică, 08 ianuarie 2012 la ora 15:30

Scumpa Mea fiică, chem pe toți copiii din lume mai mari de șapte ani, și pe fiecare copil al Meu din întreaga lume. Voi, copilașii Mei, sunteți ca niște bijuterii în ochii Mei. Îmi oferiți atât de multă iubire tandră și încântare prin compania voastră. Să știți că vă iubesc atât de mult. Unii dintre voi Mă cunosc deja și este foarte bine.

Vă invit să vorbiți cu Mine mai mult, cu cuvintele voastre. Ca și cu un prieten. Niciodată să nu simțiți că trebuie să învățați să spuneți rugăciuni care vi se par dificile. În loc de asta, veniți la Mine și împărtășiți-Mi gândurile voastre, temerile, noutățile, problemele. Eu întotdeauna voi fi de partea voastră chiar dacă voi Mă ignorați. Întotdeauna voi fi plin de speranță.

Acei sărmani tineri care își trăiesc viața în falsitate, sau cei care au probleme de băutură sau droguri, trebuie să știți următoarele. Deși poate simțiți un gol înlăuntrul vostru, trebuie să-Mi dați mâna și Eu o voi prinde. Vă voi salva de la înec, din marea confuziei.

Mulți dintre voi se simt lipsiți de valoare și de importanță. Sunteți așa de copleșiți de cei pe care îi idolatrizați în lumea muzicală și a celebrității, că vă simțiți complet inadecvați. Niciodată să nu simțiți asta, dragii Mei copii, deoarece în ochii Mei, sunteți foarte deosebiți. Fiecare dintre voi ocupă un loc deosebit în Inima Mea. Permiteți-Mi să vă iau într-o călătorie spre un viitor minunat.

În curând voi instaura o nouă și minunată Eră de Pace și Glorie pe Pământ.

Trebuie să rămâneți tari. Niciodată să nu renunțați când simțiți că ați căzut. Niciodată nu disperați când vă simțiți fără valoare.

Nu uitați, v-ați născut cu un scop. Indiferent de circumstanțele în care vă aflați, motivul nașterii voastre este acesta. V-ați născut pentru a vă alătura Mie în noua Mea Împărăție glorioasă.

Știu că este greu să auziți vocea Mea, atunci când atâția Dumnezei falși vor să vă atragă atenția.

Promisiunea Mea pentru voi este următoarea: Trăiți-vă viața în speranță și iubire pentru Mine, Isus al vostru, și Eu vă voi da darul Paradisului. Acest Paradis vă așteaptă, dacă Mă veți ruga să vă ajut în călătoria către Mine.

Eu sunt iubirea care lipsește din viața voastră.

Eu sunt pacea, după care tânjiți.

Eu sunt ajutorul de care aveți nevoie, pentru a simți din nou iubirea în inimile voastre.

Eu sunt Iubirea.

Eu sunt Lumina.

Fără mine veți rămâne în întuneric.

Eu vă iubesc, indiferent cât de tare Mă răniți sau supărați.

Spuneți această mică rugăciune, și Eu voi veni în fugă la voi:

“Isuse, dacă mă auzi, atunci ascultă chemarea mea de ajutor. Te rog ajută-mă să fac față celor care-mi provoacă durere. Ajută-mă să pot opri ca invidia să-mi acapareze viața și să opresc dorința pentru lucrurile pe care nu le pot avea. În loc de asta, deschide-mi inima către Tine scumpe Isuse. Ajută-mă să simt adevărata iubire – iubirea Ta, și să simt adevărata pace în inimă. Amin.”

Bucurați-vă copiii Mei pentru că Eu acum vorbesc inimilor voastre, din Cer.

Eu sunt Real. Eu Exist. Vă iubesc și nu voi renunța niciodată la lupta pentru salvarea voastră pentru a vă putea duce pe voi, familiile și prietenii voștri în Noul Paradis de pe Pământ.

Acest paradis a fost creat pentru Adam și Eva, și acum se va reîntoarce pe pământ.

Vreau să fiți părtași la această nouă viață măreață, care depășește visele voastre.

Vă binecuvântez acum.

Al vostru prieten iubit,
Isus

Mesajul contine

Deschide-mi ochii - Rugăciune pentru tineri
Rugăciunea (18) din Alte rugăciuni

Isuse dacă mă auzi, ascultă chemarea mea de ajutor.

Te rog, ajută-mă să pot trata cu cei care-mi provoacă durere.

Ajută-mă să pot opri invidia ca să nu-mi invadeze viața și să-mi înfrânez dorința pentru... citește tot