Luni, 09 ianuarie 2012 la ora 08:10

Scumpa Mea fiică iubită, timpurile se mișcă repede și Marele Avertisment va vesti pregătirea Celei de-a Doua Veniri a Mea.

După convertirea globală, când cei mai mulți oameni vor avea parte de haruri și binecuvântări speciale, Eu voi pregăti calea pentru a Doua Mea Venire.

Omenirea trebuie să accepte că aproape a sosit timpul pentru înfăptuirea acestui mare eveniment. Nu pierdeți timpul, ci pregătiți-vă sufletele voastre și ale familiilor voastre pentru întoarcerea Mea Glorioasă.

A Doua Mea Venire va pune capăt acelor chinuri pe care a trebuit să le suportați timp de milenii, aici pe Pământ.

Atât de extraordinar va fi acest Eveniment Măreț, încât atunci când voi apărea pe cer, toată lumea va rămâne cu răsuflarea tăiată de mirare și uimire.

Voi, cei din aceasta generație, ați fost aleși să beneficiați de această călătorie alături de Mine, spre Noul Paradis în care Eu voi domni, în timpul Erei de Pace.

Nimeni dintre voi nu trebuie exclus. Nu trebuie permis ca nici măcar un suflet să cadă prin plasă. Aceasta este cea mai mare dorință a Mea, să vă aduc pe toți în Regatul Meu.

Aceasta este slava pe care o așteaptă omenirea de la răstignirea Mea pe cruce.

Spun asta pentru cei care închid ochii rugăminților Mele: Vă zoresc să începeți pregătirile de pe acum.

Timpul Meu se apropie. Am trimis acum în lume pe ultimul mesager, ca să vă ajute să vă pregătiți sufletele. Aceasta a fost profețit.

Luați în seamă acest avertisment, căci dacă îl veți ignora, nu veți fi treji și nu vă veți putea pregăti corespunzător.

De-acum înainte vă voi transmite multe Mesaje, pentru ca lumea să fie pregătită a Mă accepta pe Mine ca Domnitor.

Iubitul vostru Isus,
Mântuitorul întregii omeniri