Miercuri, 22 decembrie 2010 la ora 02:40

Fiica Mea, Eu sufăr îngrozitor pentru păcatele omenirii și pentru cruda respingere a Existentei Mele, care este așa de obișnuită acum în lume, încât numărul credincioșilor care-Mi întorc spatele a crescut la proporții extraordinare.

Durerea, suferința și agonia sunt și mai mari când lumea serbează Crăciunul. Eu știu în Inima Mea că deși aceasta este cea mai importantă sărbătoare creștină, învățăturile Mele nu sunt proclamate așa cum ar trebui.

Fiica Mea iubită, trebuie să perseverezi în suferințele tale, atât ale minții cât și ale sufletului. Ele te vor aduce mai aproape de Inima Mea Sfântă doar atunci când înduri aceste încercări ale suferinței. Tu vei deveni în uniune cu Mine. Fiica Mea, roagă-te, roagă-te, roagă-te ca și alte suflete să atenueze agonia pe care Eu o îndur.

O, daca Aș putea să salvez sufletele rapid și să le îmbrățișez în Brațele Mele iubitoare, Inima Mea s-ar vindeca. Dar multe suflete nu se vor întoarce la Mine. Tu trebuie să lucrezi mult ca să-i convingi pe oameni despre Adevăr, fiica Mea. Niciodată, niciodată să nu renunți.

Tu ai fost plină de îndoieli, dar Eu știu că în străfundul inimii tu îți dai seama că aceste Mesaje de Milostivire, pentru salvarea sufletelor, vin într-adevăr de la Mine și de la Tatăl Meu Veșnic.

Perseverează, acceptă suferința, fii smerită, răbdătoare și acționează cu demnitate când ești provocată în numele Meu.

Du-te acum cu reînnoită vigoare, iubire și putere, ca să recâștigi sufletele copiilor Mei iubiți.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos