Vineri, 24 decembrie 2010 la ora 22:15

Fiica Mea iubită, mulțumesc că ai răspuns chemării Mele. Cu bucurie vorbesc cu tine în această sărbătoare deosebită a Nașterii Mele. Iubirea ce-mi umple Inima datorită credinței și abnegației arătate de copiii Mei, e foarte valoroasă.

Acesta este timpul în care copiii Mei, din întreaga lume, să mediteze asupra vieții Mele pe pământ. Este un timp în care ei să se gândească la implicațiile reprezentate de Nașterea Mea, pentru întreaga omenire. Datorită Nașterii Mele, omenirea va căuta mântuirea. Prin Iubirea Tatălui Meu Veșnic, pentru toți copiii Lui, El a făcut această Jertfă supremă. Faptul că El a trebuit să vadă cum un prunc s-a născut, l-a privit cum crește de la copil la vârsta de adult, arată clar iubirea Lui și hotărârea de a-i salva pe toți copiii Lui. El îi iubește atât de mult pe toți copiii lui, încât Mi-a cerut să trăiesc viața unei ființe umane; cu toate că știa că Eu voi fi umilit și batjocorit, El a permis ca acestea să se întâmple.

Nașterea Mea e un Semn pentru toți că Dumnezeu, Tatăl Veșnic, îi iubește pe copiii Săi, așa de mult încât a făcut un uriaș Sacrificiu. Prin faptul că M-a lăsat să vin pe pământ, să trăiesc printre voi, El și-a arătat Compasiunea și dorința de a vă salva, permițând moartea Mea. Dacă El nu M-ar fi trimis pe Mine, omenirea nu putea fi salvată. Totuși, cei care Mă resping pe Mine sunt încă nesiguri de Adevărul promisiunilor făcute de Dumnezeu, Tatăl Veșnic. Confuzia e încă mare.

Ceea ce contează, acum, este ca omenirea să înțeleagă realitatea și promisiunile Noului Cer și Pământ, care au fost menite tuturor copiilor lui Dumnezeu. Acesta este cel mai mare Dar dintre toate, și este Darul pe care voi toți era menit să-l împărtășiți cu El, dacă satana nu ar fi distrus totul ispitind-o pe Eva.

Oamenii azi privesc Învățăturile Vechiului și Noului Testament, în multe privințe, ca pe niște povești de demult. Mulți nici acum nu înțeleg că Învățăturile conținute în Sfânta Scriptură au fost și sunt autentice. Întrucât în multe cazuri se face referire la evenimente care au avut loc în lumea spirituală, oamenilor le este greu să creadă că acestea s-ar fi putut întâmpla cu adevărat. Ei au ajuns la această concluzie deoarece evaluează conținutul prin gândire logică, bazat pe ceea ce se întâmplă pe pământ. Dar ei se înșală.

Venirea Mea pe pământ a fost planificată ca o ultimă șansă pentru a trezi lumea, ca astfel toți să își dea seama că Dumnezeu este atotiertător. Rolul Meu a fost să vă arăt vouă, prin Învățăturile și moartea Mea pe Cruce, drumul către Rai.

Așadar amintiți-vă, de Crăciun, că Nașterea Mea a fost pentru a vă ajuta să începeți să vă re-evaluați credința în Rai, la care aveți cu toții drept să fiți parte. Amintindu-vă viața Mea, acum vă puteți uni cu Mine în Împărăția Tatălui Meu, dacă vă deschideți inimile și Mă rugați să vă îmbrățișez încă odată.

Mântuitorul și Judecătorul vostru Drept, Isus Cristos