Marți, 11 ianuarie 2011 la ora 23:30

Multiubita Mea fiică, în sfârșit ne reunim. Pentru câteva zile nu ai avut disponibilitatea mentală să primești Mesajele Mele. Nu te teme, pentru că acum ai nevoie de timp pentru a acorda atenție celor mai urgente Mesaje ale Mele date omenirii până acum.

2011 este anul în care timpul pentru a începe schimbările– purificarea –, și vor fi evidente pentru milioane de oameni în întreaga lume. Deși rugăciunea ajută la înlăturarea catastrofelor globale, nu va fi destulă acum ca să rețină mâna Tatălui Veșnic, care va lovi omenirea, în curând.

Comportamentul rău și murdăria trupului, mintii și sufletului, care este arătată în lume în acest moment, sunt clare acum pentru voi toți. Toți cei care sunteți ocupați cu viața voastră cotidiană, acum este timpul să vă opriți și să vedeți ce se petrece în fața ochilor voștri.

Cel rău, care lucrează prin cei care sunt în întuneric, a creat haos în lume, iar crimele care se întâmplă zilnic au devenit atât de banale încât omenirea a devenit insensibilă față de cei care comit aceste fărădelegi. Lăcomia și egoismul domină societatea voastră. Politicienii și conducătorii voștri sunt lacomi de putere și în cele mai multe cazuri nu le pasă de bunăstarea voastră. Sinuciderile, în creștere, sunt cauzate de disperarea creată de înșelător, de cel rău, în societatea voastră.

El, care niciodată nu vi se arată, se ascunde în spatele fiecărui act de demonstrație publică care slăvește imoralitatea sexuală și gravele vătămări trupești provocate altora, și propriei persoane.

Goana continuă după bunurile luxoase, pe care o puneți deasupra nevoilor familiei, este izbitoare. În timp ce voi, copiii Mei, alergați după aceste vise deșarte, veți vedea în timp că ați rămas fără alimente. Aceste lucruri fără valoare și fără folos nu o să vă umple stomacul. Nu o să vă umple nici sufletele goale care strigă după alinare – o alinare de care nu mai dispuneți de mult. Alinarea sufletelor se obține doar prin rugăciune, mai ales prin rugăciunea organizată în grupuri.

Purificarea va avea loc înainte de a Doua Mea Venire

Cutremure sunt acum gata să lovească pământul pe măsură ce Mânia furiei Tatălui Meu se va dezlănțui. Voi, copiii Mei nerecunoscători, care ați întors spatele Luminii Adevărului, trebuie să vă temeți acum. Începutul Marii Strâmtorări este pe cale să se desfășoare, iar spectacolul catastrofelor ecologice se va înteți. Omul va fi neputincios. În timp, omenirea va recunoaște și va accepta existența Tatălui Meu și va ști că Eu, Fiul Lui iubit, pregătesc acum calea pentru ca această lume să fie martoră la a Doua Mea Venire. Acest timp se apropie. Înainte însă, lumea trebuie să treacă mai întâi prin aceasta purificare esențială. Pe măsura numărul catastrofelor continua să crească, va crește și numărul discipolilor satanei. Cu sfidare, ei își vor trăi în continuare viața lor rea și mizerabilă, vor provoca durere și-i vor teroriza pe credincioșii Mei și pe aceia care duc vieți curate.

Pe măsură ce credincioșii Mei vor mărturisi Adevărul în lumea necredincioasă, mai mulți oameni vor accepta faptul că în lume într-adevăr se petrec schimbări. Ei, prin profețiile pe care Eu le prezint copiilor Mei prin mesagerii Mei aleși, vor înțelege în scurt timp evenimentele la care sunt martori, deoarece evenimentele care se vor desfășura acum nu pot fi provocate de mâna omului. Ele se întâmplă doar dacă, și când, Tatăl Meu Veșnic dă permisiunea.

A sosit timpul ca Pecețile să fie deschise

Copiii Mei, a sosit timpul pentru semnele, cum a fost prezis, când Pecețile vor fi deschise și trompetele vor anunța schimbările. Răul nu va mai fi tolerat de Dumnezeu, Creatorul omenirii, și va fi aruncat afară din lume pentru totdeauna. Nici unul dintre discipolii celui rău, indiferent de nivelul său de supunere față de satana și de promisiunile sale deșarte, nu va fi cruțat dacă nu se va căi!

Iubirea, copiii Mei, le va fi arătată tuturor discipolilor Mei și celor ai Tatălui Veșnic, când își deschid inimile. Satana s-a manifestat deja la un asemenea nivel de exaltare încât puterea lui a infestat așa de mulți copii ai Mei încât ei nu mai cred în virtuți cum ar fi: cinstea, faptele bune, respect pentru viață – a altuia sau a familiilor lor. Fratele se întoarce împotriva fratelui, sora împotriva surorii, vecinul contra vecinului, preoții împotriva mai marilor lor, episcopii împotriva învățăturii Sfintei Scripturi.

De ce Mă pedepsiți cu lipsa voastră de iubire?

Copiii Mei au întors spatele chiar și acestei planete frumoase – cu atâta iubire oferită de Dumnezeu Tatăl, Creatorul și Făcătorul tuturor lucrurilor. Ce ați făcut voi? De ce Mă pedepsiți cu lipsa voastră de iubire față de Mântuitorul vostru? De ce întoarceți spatele propriei voastre nevoi – nevoia de a vă hrăni sufletele, de a vă stinge setea de cunoaștere a Împărăției Tatălui Meu, Raiul – moștenirea promisă vouă? Voi, copiii Mei, întoarceți spatele propriei voastre salvări! Nu vă dați seama? Vă rog să Mă credeți că, dacă acum nu vă examinați conștiința și nu vă rugați pentru îndrumare, nu puteți fi și nici nu veți fi salvați?

Preoții ignoră Învățăturile

Slujitorii Mei sfințiți, păstorii care au fost trimiși să conducă turma Mea, nu au explicat existența celui rău. Ei, străduindu-se să pară moderni, cu mintea deschisă și pragmatici, nu au punctat pericolul de a ignora Învățăturile conținute în Cartea Tatălui Meu. Cartea arată clar existența celui rău și modul în care el acționează prin fiecare dintre voi ca să poată în final să vă îndepărteze de casa voastră de drept – Noul Paradis, pe care vi l-am promis tuturor când Am Murit pe Cruce pentru voi. Eu nu am murit pentru un grup de oameni fără chip. Eu Mi-am dat Viața pentru fiecare dintre voi, ca să puteți fi salvați.

Amintiți-vă că iubirea Mea pentru voi, deși nemărginită, Îmi provoacă o mare durere. Această durere vine din faptul că voi negați existența Mea. Faceți astfel o alegere, continuând orbește să credeți în mod naiv că Pământul poate să vă împlinească toate dorințele. Dar uitați că viața, cea de după această viață, va continua la nesfârșit.

Profețiile date din Milostivire

Semne, mesaje și profeții v-au fost trimise, copii, de-a lungul anilor, din Milostivirea Mea. Dar în afară de credincioșii Mei, foarte puțini dintre voi ascultă, își deschid ochii și își pun întrebarea: Se poate ca aceasta să fie cu adevărat o Comunicare divină? Iar dacă este așa, atunci ce ar trebui să fac? Răspunsul este: să ascultați și să acceptați Adevărul despre opțiunile voastre viitoare. Decideți pe ce cale vreți să mergeți. Apoi rugați-vă pentru sufletul vostru și pentru al celor dragi ai voștri.

Cei care întoarceți spatele cu aroganță și dispreț când se menționează Numele Meu, sau care dați din mână cu desconsiderare atunci când discipolii Mei proclamă Adevărul Meu – voi sunteți pierduți pentru Mine. Eu nu pot decât să trimit, din Milostivirea Mea, semne și minuni care să vă ajute și să vă ghideze. Din cauza Darului liberei alegeri [voinței libere] dat omenirii de Tatăl Veșnic, Creatorul și Făcătorul tuturor lucrurilor, Eu nu va pot forța mâna. Motivul pentru care comunic cu voi este pentru a vă transmite Iubirea și Compasiunea Mea, dar și sentimentul Meu de durere și disperare.

Suferința, durerea și rana Mea se întețesc pe măsură ce copiii Mei sar în brațele deschise ale satanei. Asta înseamnă ca Eu acum trebuie să vă arăt clar vouă tuturor ce fel de soartă îi așteaptă pe cei care Mă refuză pe Mine sau pe Tatăl Meu Veșnic.

Realitatea iadului

Dacă alegeți minciunile înșelătorului – principala fiind cea că Dumnezeu, Tatăl Veșnic, nu există – sunteți condamnați. Când veți trece prin poarta iadului veți realiza oribila greșeală pe care ați făcut-o. Credeți-Mă, copiii Mei, dacă ați vedea șocul și senzația de teroare pe care o simt sufletele după moarte atunci când li se descoperă realitatea finală, nu ați fi în stare să suportați acest chin nici măcar un minut. Dacă ați avea posibilitatea să aruncați doar o privire fugitivă spre acel loc acum, în termeni omenești – ați cădea morți din cauza terorii crunte a sortii care îi așteaptă pe cei care aleg calea păcatului.

Această cale, care la început pare frumoasă, ispititoare, glorioasa și plină de minuni, se schimbă la jumătatea drumului. Schimbările pe care le întâlniți pe această cale vă vor arăta că nu sunteți mulțumiți. Această senzație ciudată de gol și dezamăgire va continua neabătut tot restul drumului. Voi nu puteți înțelege de ce vă simțiți astfel. Experiențele voastre, plăcute din exterior, sunt pline de sentimente neașteptate de neliniște și neplăcere, amestecate cu mânie, singurătate, frustrări și teamă. Numai când vă veți întâlniți idolul la capătul drumului și veți privi în ochii lui răi care dansează cu amuzament condescendent, veți urla de spaimă până când veți răguși. În această ultimă clipă veți striga după ajutorul Meu. Dar va fi deja prea târziu. Din acel punct nu mai este cale de întoarcere. Deja alegerea voastră va fi fost făcută în această viață. Deși Eu voi plânge lacrimi amare de profundă tristețe pentru fiecare suflet pierdut, în acel punct nu voi mai putea să vă salvez. Voința voastră liberă, când vă hotărâți propria soartă, nu va fi în Mâinile Mele.

Prin acest mesaj, așa sever cum este, Eu dau omenirii Avertismentul final, din Iubire Pură pentru fiecare dintre voi. Vă rog ca în sfârșit să ascultați Vocea mea acum, ca să vă puteți salva sufletele.

Al vostru iubitor Isus Cristos, Salvatorul și Judecătorul vostru Drept