Duminică, 08 aprilie 2012 la ora 15:30

Prea iubita Mea fiică, timpul domniei Mele pe pământ se apropie, iar umanității nu i-a mai rămas decât foarte puțin timp să se agațe de Milostivirea Mea și să se căiască.

De asemenea este important ca Biserica Mea să-și pregătească turma pentru viața veșnică și să folosească orice oportunitate pentru a încuraja reconcilierea.

Aceasta este o parte importantă a anului și trebuie să vă întoarceți către Mine, Isus al vostru, și să vă rugați pentru harurile care vă asigură vouă, celor care Mă urmați, putere de convingere pentru a răspândi Adevărul despre a Doua Mea Venire.

Suferința umanității și cea a Tatălui Meu Veșnic și a Mea, Fiul Său preaiubit, se apropie de final.

Domnia lui satana pe pământ va lua sfârșit, iar Eu îmi voi ocupa tronul ce mi se cuvine de drept.

Chiar dacă domnia în Biserica Mea a însemnat că Spiritul Meu a fost prezent prin marile haruri oferite sufletelor vrednice, totuși, până când satana nu va fi legat, voința Tatălui Meu nu poate să fie împlinită în totalitate.

Nimeni nu poate înțelege cu adevărat ce reprezintă Viața Veșnică.

Nici un om nu poate înțelege pe deplin ce se va întâmpla la a Doua Mea Venire.

Datorită limitelor umane de înțelegere, nimeni nu poate cunoaște Planurile Mele pentru a aduna cele 12 națiuni de pe pământ.

Sunt atât de mulți oameni care cred că a Doua Mea Venire este sfârșitul lumii.

Poate fi sfârșitul timpurilor, așa cum știți voi a fi timpul, dar este doar începutul viitorului măreț planificat de Tatăl Meu pentru toți copiii Săi.

Cerul și pământul vor deveni una.

Unul nu va exista fără celălalt. Cei drepți vor trăi în Paradisul Meu, unde vor avea parte de o mare abundență în toate.

Atâta minunăție nu poate fi descrisă în cuvinte omenești. O mare pace și bucurie vor fi simțite de fiecare suflet care moștenește dreptul de a face parte din Împărăția Mea.

Copii, Mi se rupe Inima când văd teamă în ochii voștri atunci când Mă refer la sfârșitul timpurilor.

În loc de asta, vă cer să aveți încredere în marea Mea Iubire pentru voi, și să știți că promisiunea Mea este că voi într-adevăr veți fi cu mine acasă și durerile voastre vor fi îndepărtate pentru totdeauna.

Noul Paradis pe care L-am promis va fi revelat omenirii foarte curând.

Nu vă pierdeți nici un moment în teamă. Bucurați-vă. Așteptați cu bucurie viitorul.

Încredeți-vă în Mine deplin pentru că vă iubesc prea mult ca să vă abandonez vreodată.

Rugați-vă pentru ca toți copiii Mei să fie smeriți în inimă pentru a accepta cheile Paradisului.

Isus al vostru