Joi, 11 noiembrie 2010 la ora 12:20

Tu, copilă puternică a lui Dumnezeu, ești foarte specială. Întotdeauna Eu voi lucra împreună cu tine, pentru că tu ai văzut deja, aici pe Pământ, ambele fețe ale vieții. Tu, copila Mea, trebuie să înțelegi ce înseamnă Lucrarea lui Dumnezeu.

Fii binecuvântată, copilă iubită, și mulțumesc. Da, dulcea mea copilă, ți s-au dat haruri pentru Lucrarea ta. În momentul în care Duhul Sfânt a intrat în inima ta, ai fost pregătită pentru Lucrare.

Iubirea mea necondiționată pentru tine te va face mai puternică pe zi ce trece. Te rog să nu fii îngrijorată, pentru că îngrijorarea este un simțământ negativ și nu face decât să te tragă înapoi. În fiecare zi să te rogi către Mine, Mama ta Cerească. Eu niciodată nu te voi părăsi și nu te voi dezamăgi în Lucrarea ta.

Tu, dulcea mea copilă, ai primit un dar cu totul deosebit și acum trebuie să îl folosești așa cum numai tu știi cum. Da, copila mea, înțeleg că acest lucru este acum înspăimântător pentru tine. Însă întotdeauna să fii sigură că sunt cu tine la fiecare pas. Pacea să fie cu tine.

În inima ta eu voi locui, întotdeauna. Fii binecuvântată, copilă, și-ți mulțumesc că Mi-ai răspuns.

Mama Păcii și a Speranței, Maria