Vineri, 14 ianuarie 2011 la ora 10:00

Preaiubita Mea fiică, modul în care Eu comunic cu tine va începe să se schimbe. În mesajele precedente i-am avertizat pe copii Mei despre necesitatea urgentă de a se căi pentru a se putea salva, următoarele comunicări se vor axa pe ajutorarea sufletelor pentru ca să se îndrepte spre desăvârșirea spirituală.

Fiica Mea, în Paradis nu este ușor să intrați, cu toate că el este casa cuvenită oricăruia dintre voi. Ușa este strâmtă și numai puțini pot intra. Pentru a intra, sufletele trebuie să fie smerite și să se abandoneze complet în mâinile Mele. Ele trebuie să alunge mândria, voința puternică, ca și dorința și atașamentul pentru lucrurile materiale de pe Pământ, dacă vor să intre în Rai.

Toți copiii Mei care încep călătoria lor spirituala spre Mine, acum că au înțeles Adevărul, trebuie să se străduiască să înțeleagă calitățile esențiale pentru a intra în Împărăția Tatălui.

Importanța smereniei

Smerenia este un termen pe care mulți dintre copii Mei îl înțeleg din Învățăturile Mele. În timp ce mulți discipoli ai Mei înțeleg de ce este importantă, sunt totuși confuzi cu privire la ceea ce înseamnă cu adevărat.

Smerenia înseamnă sinceritate. Înseamnă să acceptați, cu demnitate, încercările, provocările și abuzurile cărora trebuie să le faceți față, în special când veniți în Numele Meu. Cel mai bun sfat este acesta: gândiți-vă la voi înșivă ca la un copil, simplu și inocent, care nu are cunoștință de societatea haínă pe care o experimentați în mod normal ca adult. Comunicați tot timpul cu Mine prin rugăciuni cu ochii și inima unui copil.

Mențineți rugăciunile și comunicarea cât mai simple. Eu nu aștept de la voi să recitați toate rugăciunile care au fost date lumii din iubire pentru oameni. Priviți spre Mine și împărtășiți-Mi problemele voastre. Împărtășiți-Mi suferința voastră. Dați-Mi-le Mie. Veți fi răsplătiți din belșug dacă acceptați durerile și suferințele din viața voastră, în numele Meu. Poate că voi nu vă dați seama de asta dar astfel salvați multe suflete și le pavați drumul spre Rai. Acest lucru nu vi se va dezvălui decât atunci când și voi la rândul vostru veți intra în Paradis și veți experimenta gloria generosului dar pe care Mi l-ați făcut Mie astfel.

Nu vă pierdeți stăpânirea de sine când vă apărați credința

A fi smerit înseamnă a accepta ceea ce se întâmplă în jurul vostru oricât de dureros ar fi. Arătați-vă demni în orice situație, chiar și când numele Meu este batjocorit în prezența voastră. Apărați-vă – chiar cu pasiune dacă așa vreți – însă nu îi respingeți pe cei care vă abuzează bătându-vă joc de ei.

Explicați-le calm Adevărul Învățăturilor Mele. Nu vă pierdeți cumpătul. Însă nici nu vă temeți de cei care vă abuzează. Fiți hotărâți. Apărați-vă, însă numai prin reiterarea Învățăturilor Mele. Nu vă fie teamă să spuneți Adevărul în mod deschis. Nu confundați smerenia cu lașitatea. Unii dintre discipolii Mei care înțeleg importanța smereniei și relevanța sa în sanctificarea sufletelor, confundă acestea și rămân tăcuți când numele Meu este batjocorit public. Da, într-adevăr, nu trebuie să judecați niciodată pe acela care Mă ridiculizează pe Mine, pe Tatăl Meu Veșnic sau pe iubita Mea Mamă Binecuvântată, însă trebuie să stați împotriva lor în apărarea Adevărului.

Suferințele sunt un dar de la Dumnezeu

Când vorbiți cu Mine ca un copil, să înțelegeți asta: dacă vă deschideți inimile și vă puneți toată încrederea în Mine, Eu vă voi ghida când suferiți pe acest pământ. Nu-Mi întoarceți spatele. Deși durerea poate fi insuportabilă, copilașilor, considerați suferința ca pe un dar de la Dumnezeu. O binecuvântare. Deoarece prin durere și suferință are loc purificarea. Oferiți-Mi Mie suferințele voastre. Făcând asta, Îmi ușurați chinurile pe care le suport Eu când retrăiesc durerile Pătimirilor Mele iar și iar, în fiecare zi, pe măsură ce sunt martorul ororilor din lumea de azi.

Purificarea care are loc atunci cânt voi acceptați durerile și suferințele, indiferent cât sunt de grele și când le oferiți cu bucurie pentru salvarea omenirii, nu poate fi cu adevărat înțeleasă de către voi, copiii Mei. Dar pe măsură ce vă apropiați de Mine deschizându-vă inimile și prin abandonarea voinței voastre, lăsându-vă deplin în Mâna Mea, veți înțelege mai multe. Înțelegeți că numai făcând așa puteți să fiți în unitate cu Mine, iar când sunteți astfel, încercările și suferințele voastre pe Pământ se ușurează. Cu timpul, veți accepta suferința cu bucurie in inimă, în mod special când o și oferiți ca dar pentru Mine.

Suferința este un dar de la Dumnezeu și este permisă. Sufletele la a căror salvare ajutați prin aceasta, vă asigură un loc în Împărăția Tatălui Meu.

Aceste învățături nu sunt noi, copiii Mei. Numai că vouă nu vi s-au reamintit adevărurile simple. Mesajele și învățăturile Mele nu s-au schimbat niciodată. Ele sunt simple și sunt rezumate in Biblie și în Cele 10 Porunci. Amintiți-vă doar, că atunci când vă dăruiți pe voi înșivă oricărei alte persoane, vă dăruiți Mie. Arătați iubire pentru semenul vostru și îmi veți arăta Mie iubire.

Tratați-l așa cum ați vrea să fiți tratați voi înșivă. Nu uitați niciodată, atunci când vă mâniați pe cineva și sunteți tentați să îi faceți rău sau să îl pedepsiți în orice mod, că EU sunt prezent în el – chiar și în cei care Mă urăsc. Dacă îi faceți rău oricăruia dintre copiii Mei, același lucru Mie Mi-l faceți.

Copiii Mei, cu timpul, toate aceste acțiuni delicate vor căpăta sens. Rugați-vă în fiecare zi pentru puterea de a vă trăi viața în numele Meu. Să știți că de fiecare dată când iertați pe cineva, deși vi se poate părea greu pentru că el vă poate părea dușman, creșteți Inima Mea cu Milă și Iubire. Pentru aceasta, veți primi fericirea eternă în Rai.

Rugați-vă pentru perseverentă. Imitați viața Mea. Nu va fi ușor. Dar acțiunile voastre, indiferent cât de mici, vor ajuta multe suflete.

Iubitul vostru Învățător și Mântuitor
Isus Cristos, cel de-o Ființă cu Tatăl și cu Duhul Sfânt