Duminică, 16 ianuarie 2011 la ora 15:00

Mult iubita Mea fiică, sunt Eu. Până acum a fost o lungă perioada de învățătură pentru tine, dar și pe mai departe vei avea parte de hrană sufletească, ca să cunoști Adevărul. Această hrană care-ți umple sufletul este darul Duhului Sfânt pentru tine.

Te rog, fiica Mea, să te asiguri că aceste mesaje care sunt un amestec de atenționări, profeții și un rezumat al învățăturilor Mele, să ajungă în fiecare colț al lumii. E foarte important să înțeleagă copiii Mei cum trebuie să își pregătească sufletele pentru a găsi mântuire în fața Tatălui Meu.

Înnoirea sufletească are acum loc în lumea întreagă.

Are loc acum în lume o crescândă devoțiune și onorare pentru Mine, pentru Tatăl Meu Veșnic, pentru Duhul Sfânt și pentru Mama Mea iubită. Chiar dacă nu se vede în mod clar, această puternică reînnoire spirituală va ajuta la protejarea copiilor Mei, chiar și a acelora care Îmi întorc spatele. Biblia va fi recitită pentru că oamenii vor fi înfometați după Adevăr. Cum Purificarea se va înteți și se va extinde în întreaga lume, tot așa și acele suflete goale de iubire pentru Mine își vor deschide din nou inimile.

Pe măsură ce iubirea se va dezvălui prin lumina credincioșilor Mei, efectul celui rău și comportamentul celor pe care i-a infestat vor slăbi. Cel rău se va răzbuna.

Zilele satanei sunt numărate

Deoarece zilele lui aici pe Pământ se împuținează cu fiecare oră, el se va strădui să facă cât mai multă pagubă. Discipolii săi își vor înteți activitățile și se vor ridica imediat pentru a răspândi răutatea peste tot. Acțiunile lor, pe care le veți vedea îngroziți cum se manifestă în fața ochilor voștri, nu vor avea viață lungă.

Copiii Mei, credința, întărită printr-o sistematică rugăciune zilnică, va elimina aceste atrocități. Reculegeți-vă, copiii Mei, și descoperiți din nou Învățătura Mea. Aduceți-Mă înapoi în viețile voastre. Luați-Mă din nou în inimile voastre astfel încât Eu să vă pot lua în brațele Mele. Permiteți-Mi să vă conduc la perfecțiunea spirituală pentru a fi pregătiți pentru viața veșnică, când Cerul și Pământul se vor uni.

Imitați-Mă, copiii Mei, în viața voastră de zi cu zi. Luați Crucea Mea, chiar și când povara acestui lucru poate părea prea grea. Să nu vă temeți niciodată să acceptați Crucea Mea, pentru că Eu nu vă voi lăsa să duceți decât atât cât puteți.

Semnificația suferinței în această viață

Când suferiți în aceasta viață, atunci duceți Crucea Mea. Aveți două posibilități. Dacă refuzați Crucea Mea, vă plângeți și vă amărâți din cauza ei, atunci suferința crește negreșit. Dar dacă acceptați s-o purtați și oferiți pentru salvarea sufletelor suferințele voastre, atunci acesta este un dar prețios pentru Mine. Dacă acceptați suferințele, încercările și chinurile cu bucurie, atunci povara voastră va deveni mai ușoară. Eu vă voi ajuta să o duceți. Atunci durerea se va alina, iar pacea, iubirea, bucuria și fericirea pură vor domni în sufletul vostru.

Trăiți o viață simplă

Trăiți într-un mod simplu, copii, și faceți totul cu măsură. Atunci când mâncați, beți, dormiți, vă odihniți sau vă relaxați, faceți-le cu măsură. Odată ce v-ați satisfăcut necesitățile fizice nu trebuie să continuați să căutați mai mult deoarece este spre dauna sufletului vostru. Ispășirea, copiii Mei, este vitală pentru a ajunge mai aproape de Mine. Prin ispășire înțeleg sacrificiul personal. Postul este doar un exemplu de ispășire. În viața Mea pământească Eu v-am vorbit despre importanța ispășirii. Același lucru l-a făcut și Sf. Ioan Botezătorul, profetul Meu iubit.

Eu, postind 40 de zile, am făcut așa pentru a vă da un exemplu. Numai prin post, copii, veți ajuta să fie îndepărtat cel rău.

Dragii Mei copii, atât de multe lucruri stau încă în fața voastră. Acum încă nu înțelegeți ce se va cere de la voi în anii care vor veni. E foarte important să folosiți acest timp ca să ajungeți mai aproape de Mine, ca să fiți pregătiți pentru încercările la care vor fi supuși în viitor creștinii din întreaga lume.

Al tău iubit Mântuitor, Isus Cristos