Luni, 24 ianuarie 2011 la ora 22:00

Azi, preaiubita Mea fiică, ai înțeles în sfârșit pericolele pe care ți le pune în cale înșelătorul când lași garda jos. Rugăciunea către Tatăl Meu Veșnic, prin Rozariul Milostivirii Divine, este importantă în sfințirea sufletului tău.

Păcatul, preaiubita Mea fiică, e greu de evitat. E mai greu de a dobândi harurile mele speciale decât de a evita păcatul în orice formă. Când ai fost chemată să faci aceasta lucrare sfântă vei fi întotdeauna ținta Celui Rău care face în așa fel ca să creeze, cu fiecare oportunitate, negativitate în viața ta. El îi folosește pe cei din jurul tău ca mijloace de atac, de aceea trebuie să fii în gardă în ceea ce-l privește. Să nu îl lași niciodată să învingă deoarece când reușește asta îți infestează sufletul și cauzează durere cumplită, teamă și suferință. El determină ca prieteniile să se despartă, creează confuzie și induce gânduri false în mințile celor care îi sunt țintă. Și apoi, când Copiii Mei simt vină pentru slăbiciunea lor de a se fi lăsat pradă ispitei, vor avea un sentiment de ticăloșie care aduce în viața lor disperare, nefericire și indiferență.

Copiii Mei, întotdeauna veți fi ispitiți să păcătuiți. Perfecțiunea sufletului este dificil de atins și cere din partea voastră o disciplină și o hotărâre enorme. Dacă veți cădea pradă seducției Celui Rău și veți face păcate, când se întâmplă aceasta trebuie ca imediat să vă rugați din inimă și să cereți iertare.

Spovedania regulată este un sacrament destul de greșit înțeles. Numai prin prezenta săptămânală în confesional sufletul vostru rămâne în starea de har. Atunci când sufletul vostru este în acest mod sfințit, și numai împreuna cu rugăciunea zilnică, îl puteți împiedica pe Înșelător să facă ceea ce vrea.

Vinovăția păcatului

Dacă vă simțiți vinovați ca urmare a unui păcat, indiferent cât de gravă este ofensa adusă Tatălui Meu, nu vă neliniștiți. Întoarceți spatele păcatului, deschideți-vă inima și cereți iertare. Vinovăția este un sentiment negativ. Deși ea servește ca mod de a va ghida conștiința, nu este sănătos să rămâneți în aceasta stare. Cereți prin rugăciune harurile de a obține puritatea sufletului, necesare pentru a Mă servi pe Mine. Răbdarea este de asemenea importantă. Niciodată să nu lăsați ca păcatul să vă ducă departe de Mine. Vinovăția nu trebuie să stea niciodată în calea căutării salvării voastre.

Amintiți-vă copii că datorită păcatului originar, veți cădea întotdeauna victima tentațiilor Celui Viclean. Numai prin rugăciune, post și dedicare la Sfânta Împărtășanie veți deveni mai aproape de Mine. Aceasta necesită timp pe care trebuie rezervat pentru aceste lucruri.

Mergeți acum copii Mei și rețineți un lucru – niciodată să nu va fie teamă să vă întoarceți la Mine când ați greșit. Niciodată să nu vă fie rușine să cereți iertare când vă pare cu adevărat rău. Dar de asemenea, amintiți-vă că dacă nu regretați cu adevărat, îl veți atrage din nou pe Înșelător și din nou sufletul vostru va cădea în întuneric. Întunericul atrage întuneric. Lumina atrage lumină. Eu sunt Lumina.

Întoarceți-vă la Mine acum și lăsați iubirea Mea să strălucească peste bietele voastre suflete pierdute. Vă iubesc atât de mult, copiii Mei, încât când vă întoarceți inima spre Mine, indiferent cât de izolați v-ați fi simțit, nu veți fi niciodată respinși.

Mergeți în pace și iubire.

Divinul vostru Salvator,
Isus Cristos