Vineri, 28 ianuarie 2011 la ora 00:15

În noaptea asta, preaiubita Mea fiică, ți s-au dat harurile care să te facă mai puternică pentru a continua această lucrare. Prin rugăciunile credincioșilor Mei iubiți și prețuiți – care s-au rugat mult pentru tine – în curând vei putea termina Cartea Adevărului. Indiferent cât de mult ți se distrage atenția, îți este totuși dificil să respingi îndatoririle pe care le ai pentru Mine. Mă bucur, dar nu mai avem mult timp.

Lumii i se dă acest dar special – Cartea Adevărului – ca să arate copiilor Mei, ce trebuie să facă acum pentru a se pregăti pentru Marele Avertisment, Iluminarea conștiinței, care este dat oamenilor pentru a fi ajutați să se pregătească adecvat pentru A Doua Venire a Mea.

Și cei care nu cred în Mine trebuie să primească șansa să citească Adevărul. Când acest eveniment va avea loc, după ce aceste mesaje au fost date lumii, oamenii vor recunoaște autenticitatea cuvintelor Mele date prin tine, fiica Mea, pentru salvarea omenirii.

Evenimentul Mistic va fi trăit de toți cei care vor avea peste 7 ani

Să nu te simți jignită când oamenii refuză aceste mesaje, fiica Mea. Fii recunoscătoare că li se dă acest dar. Vor înțelege adevărul acestor profeții după ce va avea loc acest eveniment mistic pe care-l vor trăi, în toată lumea, toți cei care au împlinit vârsta de 7 ani. Cei care vor trăi după acest eveniment vor judeca cu mai multă prudență conținutul acestei cărți. Nu vor putea s-o ignore chiar dacă ar avea credința slabă. Alții, care nu vor să cunoască Adevărul, tot trebuie să știe de conținutul acestei cărți.

Să nu renunți niciodată, copila Mea, când e vorba de salvarea sufletelor. Toți copiii Mei prețioși s-au născut din iubirea Tatălui Meu Veșnic. Tatăl Meu îl iubește fiecare copil al Său, chiar dacă unii s-au rătăcit de la drumul drept.

Credința, copila Mea, poate fi reaprinsă prin credința altora binecuvântați cu Duh Sfânt. Copiii Mei aleși, trimiși să răspândească în lume cuvintele Mele, au capacitatea să aducă lacrimi de bucurie în acele biete suflete care strigă după călăuzirea vieții lor confuze și deșarte.

Să vă uitați la toți prin ochii Mei

Întotdeauna să vă uitați cu ochii Mei la prietenii voștri, la membrii familiei, la vecinii și la colegii voștri. Întotdeauna să căutați partea lor buna. Arătați-le iubire și vor simți prezența Mea. Vor fi atrași de voi, fără să cunoască motivul.

Prin exemplul Meu, imitați-Ma și atunci veți ajuta la convertirea copiilor pierduți. Prin rugăciune stăruitoare îi puteți aduce mai aproape de Mine. Prin sacrificii și acceptarea suferinței, uniți împreună cu Mine, puteți salva suflete. Sunt incluse aici și sufletele care nu au părăsit încă Pământul, ca și acelea care așteaptă judecata în Purgatoriu.

Dați-Mi voie să vă reamintesc că aveți două posibilități. Credeți în Mine, deschizându-vă inimile către Adevărul cuprins în Evanghelie. Dacă ați pierdut toată credința, atunci citiți câte o parte din Învățăturile Mele. Apoi cereți-Mi să vă arăt Adevărul în inimile voastre. Veți ști atunci care este calea care va duce către Mine, în Rai. Dar puteți și să țineți ochii închiși și să refuzați să ascultați. În acest caz, doar rugăciunile credincioșilor zeloși vă mai pot ajuta. Rugăciunile credincioșilor și Rozariul Milostivirii Divine pe care l-am dat în secolul XX Sorei Faustina, vă pot salva sufletele în clipa morții.

Rugați-vă rugăciunea Milostivirii Divine

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă rugăciunea Milostivirii Divine atât pentru sufletele voastre cât și pentru sufletele necredincioșilor. Grupurile de rugăciune vor ajuta la răspândirea Adevărului, vor insufla credința în cei care au pierdut orice direcție. Ele vor fi instrumentul de răspândire a iluminării evanghelice care se simte acum peste tot în lume, pe măsură ce se apropie timpul ca profețiile despre A Doua Mea Venire pe Pământ să înceapă să se reveleze când se desfășoară o serie de evenimente globale.

Copiii Mei, fiți tot timpul pregătiți. Rămâneți în stare de har și deschideți-vă inimile în fața învățăturilor Mele de iubire și pace pe pământ. Dacă toți copiii Mei ar fi urmat până acum învățăturile Mele, în lume nu ar fi războaie, nici lăcomie, ură și sărăcie. Fiecare dintre voi trebuie să stea în liniște în fiecare zi măcar pentru o jumătate de oră.

Citiți Psalmii și pildele și puneți-vă întrebarea: “aceasta învățătură se aplică în viața mea în lumea de azi?” Știți că răspunsul este, bineînțeles, Da. Rugați-vă pentru puterea de a vă schimba atitudinea și viziunea despre viața de după moarte. Amintiți-vă această importantă învățătură! Viața pe Pământ este doar un scurt episod în timp. Singura fericire adevărată și viața veșnică este cu Mine În Paradis, în Împărăția Tatălui Meu.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos