Sâmbătă, 05 februarie 2011 la ora 11:50

Preaiubita mea fiică, azi ai avut parte de haruri deosebite, ca să te aduc mai aproape de Mine, deoarece doar în apropierea Mea vei experimenta în inima ta pacea, iubirea și bucuria. Doar prin rugăciune te vei uni cu Mine și numai dacă Îmi vei da grijile tale.

Dacă te abandonezi Mie, fiica Mea, dacă ai încredere în Mine, atunci vei înțelege iubirea, pe care o simt în inimă pentru tine. Și dacă faci asta, atunci iubirea ta pentru Mine se întărește. Doar atunci pot avea grijă de problemele tale, dacă Mi le oferi și le pui în mâinile Mele. Doar atunci poți da altora adevărata dragoste, dacă Mă iubești pe Mine. Prin iubire ai parte de darul de a-i putea privi pe alții prin Inima Mea, care este plină de iubire și compasiune.

Doar atunci se va schimba viața ta, dacă-Mi arăți o iubire adevărată și atunci viața ta cotidiana va fi inundată de bucurie. Copiii Mei, niciodată să nu vă temeți de iubirea Mea. Ar ajunge din belșug tuturor, dacă v-ați întoarce la Mine și ați cere aceasta de la Mine. Îndată ce ați primit această iubire, fiți generoși cu ea. Răspândiți iubirea Mea peste tot, așa încât voi toți, dar mai ales sufletele lâncede, să Mă poată invita în sufletele lor. Aceasta este singura cale de mântuire.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos