Duminică, 06 februarie 2011 la ora 13:40

Preaiubita mea fiică, acest mesaj este unul din ultimele mesajele care mai aparțin primei părți a Cărții “Marele Avertisment”.

Dragii mei copii, prin pedepsele ce vor urma, veți deveni în curând conștienți de existența Mea. Este foarte aproape timpul, când le voi dărui un ultim dar atât celor care cred în Dumnezeu, Atotputernicul, cât și ateilor. Aceasta se va întâmpla încă înaintea zilei de slavă, când Mă voi reîntoarce, ca să judec lumea.

Acest mare eveniment vă va deschide inimile și veți privi cu venerație la iubirea minunată, pe care o voi arăta prin milostivirea Mea. Mulți dintre voi nu sunt conștienți de existența Mea și a Tatălui Veșnic, de aceea atât de multe suflete nevinovate trebuie să înțeleagă, că în timpul Avertismentului voi toți puteți conta pe Milostivirea Mea. Atunci sufletele voastre vor fi învăluite de un nou nivel de înțelegere, indiferent de numele pe care veți dori să Mi-L dați. Fiți recunoscători, când se va întâmpla aceasta, fiindcă această Pedeapsă va fi spre salvarea voastră.

De îndată ce se va întâmpla acest eveniment, toți credincioșii, împreună cu toți cei care li se vor alătura pentru că au înțeles în sfârșit Adevărul vor forma noua Mea armată pe pământ. Fiecare dintre voi, care veți cere iertarea în momentul când păcatele voastre vă vor fi dezvăluite, va căuta să răspândească Adevărul celor aflați în întuneric.

Copiii Mei, totuși acest dar vă va pricinui durere, deoarece din cauza Numelui Meu vă vor batjocori. Să fiți recunoscători când se va întâmpla aceasta, deoarece oricât de dureroase ar fi aceste experiențe, tocmai din acest lucru veți ști că voi sunteți apostolii Mei adevărați. Când va veni timpul, vă veți alătura Mie în Paradis. Dragii Mei, voi să nu vă temeți niciodată din cauza credinței voastre; dac[ chiar și numai pentru o clipă ați vedea măreția absolută, pe care v-a pregătit-o Tatăl Meu în Paradis, ochii voștri omenești n-ar suporta acea lumină și splendoare. Și Pământul este creația lui Dumnezeu, dar poate fi oricât de frumos pentru voi și, oricât de mult sunteți legați de el, totuși ar fi de ajuns o privire fugitivă, pentru ca să vă doriți să ajungeți timpul, când vă veți uni cu Mine în Paradis.

Mesaj de iubire pentru atei.

Să țineți minte o ultimă lecție de la Mine. Atei din întreaga lume, luați aminte la acest mesaj acum, chiar dacă vă este greu să faceți acest lucru. Fiecare copil al Meu de pe acest pământ simte dragostea la un moment dat în viața lui. Când simțiți iubirea în inimile voastre n-o puteți vedea, nici atinge și vă dați seama că este greu de descris. Nu există nici o metodă de evaluare științifică disponibilă pentru aceasta. Dragostea te face umil. Dragostea îți face inima generoasă. Dragostea te poate ajuta să faci sacrificii mari. Dragostea este derutantă, dar pătimașă. Dragostea nu este de la om. Este un dar de la Dumnezeu. Dragostea vine de la o singură sursă. Dragostea este Dumnezeu. Dumnezeu este dragoste. Este atât de simplu. Deschideți-vă inimile la iubirea pură pe care Eu și Tatăl Meu Veșnic o avem pentru fiecare dintre voi. Uitați-vă la Mine așa cum se uită un copil la părinții lui. Chemați-Mă și Eu vă voi umple inimile voastre. Când acest lucru se va întâmpla, niciodată nu vă veți mai întoarce de la Mine.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos