Luni, 07 februarie 2011 la ora 22:00

Fiica Mea, te-ai rătăcit un pic și acum Îmi ceri putere, încredere și curaj, ca să poți face ce ți-am cerut. Asta e bine. Dați-Mi Mie timpul vostru așa cum v-a cerut Mama Mea iubită, căci sufletele voastre trebuie să rămână curate atunci când transmiteți Cuvintele Mele.

Acum trebuie să te rog să începi planificarea vestirii Marelui Meu Avertisment valoros, care este un dar pentru fiecare persoană din lume. Trebuie să publici în lumea întreagă prin internet amănunte despre aceasta până la sfârșitul lui februarie.

Grăbește-te Fiica Mea, să faci tot ceea ce trebuie, pentru a avea șansa să asculte aceste mesaje, cât mai mulți oameni posibil. Dedică timp acum pentru aceasta, fiica Mea iubită, pentru că este foarte urgent. Să nu te sperie aceasta cerere. O fac ca să accentuez cât este de urgent, pentru a se putea pregăti cât mai mulți oameni în lume. Astfel ei vor putea căuta împăcarea atunci când păcatele lor le vor fi revelate.

Pregătirea va fi în folosul lor. Prin această scriere, vor putea supraviețui Marelui Avertisment. Apoi vor fi puri și datorită binecuvântărilor pe care le vor primi vor fi pregătiți să facă față încercărilor ce vor urma.

Îmbrățișează acest dar, fiica Mea. Să nu simți spaimă sau dezamăgire. Pentru omenire aceasta este un dar. Această chemare pe care ai acceptat-o ți-a adus suferință, dar nu în modul în care te-ai fi așteptat. Ai suferit din cauza ispitelor. Îndoielile te-au reținut ca să poți primi pacea în suflet și bucuria de care ai avea parte dacă Mi-ai permite libertatea să te iau și să te călăuzesc. Fiica Mea, e timpul să te abandonezi în totalitate Mie.

Oferă-Mi în dar voința ta liberă și Eu îi voi da fiecărei părți a ființei tale, cel mai mare și cel mai dulce dintre daruri: pacea, bucuria și Iubirea mare pentru Mine. Vino acum, Fiica Mea, fii a Mea și alcătuiește cu Mine un întreg. Dă-Mi întreaga ta iubire, suferința ta, grijile, gândurile și îngrijorările. Lasă-le să treacă. Doar atunci și numai atunci vei fi cu adevărat liberă și inima ta va fi ușoară.

Această muncă cere putere, fiica Mea. Tu nu ești numai ceea ce tu numești “vizionară”. Îți dau darul profeției. De ce ? Pentru că tu, prețiosul Meu profet, Îmi vei fi unealtă în răspândirea veștii bune, a venirii Mele a doua oară în lumea întreagă, atunci când Mă voi întoarce.

Știu că aceste vești pot șoca, dar tu ești de mult pregătită pentru acest rol, doar că nu ți-ai dat seama.

Pentru a avea ajutor în această muncă, am desemnat o mulțime de sfinți care să te ajute: Sf. Benedict, Sf. Augustin, Sf. Papa Ioan Paul al II-lea, Sf. Faustina, Sf. Malachia și Sf. Tereza de Avila. Pe ceilalți ți-i voi descoperi în timp. Toți se străduiesc să te sprijine acum în această sarcină a ta, pentru că aceasta este una dintre cele mai importante sarcini pe care le-a primit omenirea, în această perioadă hotărâtoare din istorie.

Nu te teme, fiica Mea. Tu ești mai mult decât potrivită pentru această sarcină. De ce crezi că cer o asemenea disciplină de la tine? Mai ai încă ceva drum de parcurs pe calea dezvoltării sufletești dar va veni și asta cu timpul. Primul volum va fi făcut public iar în acest răstimp Eu voi continua să comunic cu Tine în particular.

Te iubesc, fiică a Mea. Știu că și tu Mă iubești.

Știu că această muncă este dificilă din cauza presiunii ce te apasă. Dar tu vei persevera, vei fi din ce în ce mai puternică. Energia ta împreună cu ritmul alert al minții tale vor asigura ca aceste importante mesaje să ajungă la fiecare copil al Meu de pretutindeni, în fiecare țară.

Atât a fost pentru astăzi. Mulțumesc, că ai acordat timp pentru meditație și că Mi-ai răspuns în această seară.

Mântuitorul vostru iubit, Isus Cristos