Joi, 17 februarie 2011 la ora 23:45

Preaiubita Mea fiică, sunt fericit deoarece aceste mesaje importante sunt pe punctul de a fi transmise la foarte multă lume. Nu peste mult timp, vei vedea că aceste mesaje vor fi căutate de toate țările. Copila Mea, nu te îngrijora pentru siguranța ta, căci Eu te voi apăra pe tine și familia ta în orice împrejurare. Sunt plin de iubire pentru tine, fiica Mea, și totuși Mi se rupe sufletul de durere când văd suferința pe care o va provoca gruparea perfidă care complotează să obțină puterea peste anumite țări. Vor face aceasta, îndepărtând Conducătorii* într-un mod viclean.

Apoi își vor oferi ajutorul. Apoi vor cumpără bunăvoința noilor regimuri politice pe care până la urmă le vor controla. Acest control va fi cu mult mai rău decât era pe vremea dictatorilor avizi de putere pe care i-au răsturnat în numele libertății. Observă, fiica Mea, viteza cu care se va uni lumea arabă împotriva poporului Meu, evreii. Fii atentă cum toți aliații poporului evreu îl vor părăsi lăsându-l expus.

Fiica Mea, după ce va avea loc Avertismentul, Cuvântul Meu va fi ascultat cu mai multa ușurință după ce va avea loc convertirea. Aceasta va fi perioada când urmașii Mei sfinți se vor uni împotriva tiraniei care va apărea în lumea vestică, mai ales în Europa. Luptați pentru dreptul vostru de a vă ruga! Dacă nu, atunci războiul va fi nu al religiilor, ci al genocidului.

*Trei lideri mondiali vor fi asasinați curând, unul după altul. Ține minte că fiecare dintre aceștia va fi asasinat prin complotul grupului malefic – organizațiile sub culturale care conduc în toate națiunile – deși voi nu-i vedeți pentru că sunt niște lași. Însă nu vor rămâne în umbră mult timp. Când vor obține controlul, se vor strădui să vă capteze atenția și să obțină respectul vostru.

Marele Avertisment va fi ajuta la convertirea copiilor Mei din întreaga lume. Convertirea, ca un Dar pentru voi, va fi dat și acelora care complotează și fac planuri să câștige dominația peste pământul lui Dumnezeu. Poate că aceștia s-ar opri dacă ar înțelege că puterea nu va putea fi niciodată a lor. Dar ei sunt orbi.

**Din ce în ce mai mulți îngeri, care acționează pe pământ sub chip uman, vor ajuta ca acestor suflete derutate să le fie arătat Adevărul. Mulți se vor converti. Unii însă, nu.

Fiica Mea, mergi și vestește cât mai repede tot ce ți-am spus. Ai la dispoziție doar săptămâni. Folosește toate mijloacele disponibile. Fii curajoasă. Fă absolut tot ce este posibil ca toți copiii Mei să poată înțelege semnificația acestui dar deosebit, și anume că Îmi întind brațele din Cer ca să le salvez sufletele.

Aceia care nu se vor converti chiar de la început, o vor face înainte de prigoană, când din ce în ce mai mulți copii se vor întoarce la Mine. Această perioadă va fi foarte grea pentru toată lumea. Dar să fiți răbdători, caci vor veni timpuri bune, când pacea se va întoarce pe Pământ. Copiii Mei, după acel semnal de alarmă, vor vedea Iubirea ce le-o port și se vor întoarce alergând în brațele Mele. Când se va întâmpla aceasta, se va forma armata Mea și va apăra Împărăția Mea împotriva înșelătorului, a cărui domnie va dura foarte puțin.

Copiii Mei, acesta este un punct de cotitură în istoria omenirii. Veți înțelege asta foarte curând. Între timp, oricâte îndoieli ați putea avea până la Avertisment, când el se va întâmpla vă veți deschide inimile în fața Adevărului.

Du-te acum fiica Mea iubită, în pace și iubire pentru toată omenirea.

*Vizionara ar dori să clarifice lumii că nu poate da numele conducătorilor – dintre care doi sunt din Lumea Arabă și unul din Europa continentală – din respect pentru familiile lor și pentru evitarea suferințelor de prisos. Însă numele acestora le-a comunicat mai multor persoane ecleziastice și din mass-media. Interdicția de a fi date publicității se va ridica în momentul când aceste crime vor avea loc ceea ce se va întâmpla în curând (între ele va fi o perioadă foarte scurtă).

**Conform interpretării vizionarei termenul de „îngeri” se referă la „mesagerii” ce au fost aleși în întreaga lume să comunice mesaje divine pentru a ajuta la înmulțirea convertirilor.

Isus Cristos Regele Evreilor (INRI)

Notă *Vizionara ar dori să clarifice lumii, că nu poate da numele conducătorilor - dintre care doi sunt din Lumea Arabă și unul din Europa continentală din respect pentru familiile lor și pentru evitarea suferințelor de prisos. Însă numele acestora le-a comunicat mai multor persoane ecleziastice și din mass-media. Interdicția de a fi date publicității se va ridica în momentul când aceste crime vor avea loc ceea ce se va întâmpla în curând (între ele va fi o perioadă foarte scurtă).

**conform interpretării vizionarei termenul de „îngeri” se referă la „mesagerii” ce au fost aleși în întreaga lume să comunice mesaje divine pentru a ajuta la înmulțirea convertirilor.