Vineri, 12 noiembrie 2010 la ora 03:00

Scrie următoarele, fiica Mea. Ceasul bate. Nu refuza cererea Mea de a publica Avertismentul Meu către omenire. Acum este necesară căința. Acum copiii Mei trebuie să audă Avertismentul Meu. Fiica Mea, întâi să comunici cu grupările creștine, pentru a le transmite cererea Mea.

Rămâi puternică. Te-am ales pe tine pentru această sarcină, pentru a fi repede auzită Cererea Mea referitoare la mântuirea voastră. Scrie cartea și răspândește Mesajele Mele prin mijloacele de comunicare moderne ca internetul sau media. Deoarece cererea Mea este urgentă, te voi conduce de mână, pentru a putea înțelege mesajele.

Tu ești cu mult mai puternică decât ai crede. Și în continuare să te rogi zilnic rozariul Divinei Milostiviri. Nu te teme. De ce ești atât de speriată? Viața Veșnică, unde Pământul și Cerul se contopesc, trebuie salutată. La asta râvnește omul încă de la începutul timpurilor. Nu lăsa să te inducă în eroare atracțiile pe care le oferă lumea. Acestea vor păli, comparativ cu strălucirea Împărăției Tatălui Meu. Atunci când vor începe să se realizeze planurile tale, vei avea parte de ajutor.

Aceste câteva zile au fost pentru tine apăsătoare, dar ai acceptat în inima ta ceea ce-ți cer Eu. E greu tot ceea ce ai luat asupra ta și poate că te-ai speriat un pic, dar important e să ai încredere în Mine.

Păstrează-Mă în inima ta și sprijină-te pe Mine. Dă-Mi toate îndoielile tale și atunci sarcina ta va fi mai ușoară. Trebuie să amintești omenirii despre promisiunile Mele și să te referi la Cuvântul Meu scris. Bazează-te pe Sfânta Scriptură, ca să le dai acestora înțeles. Niciodată să nu te temi să le amintești oamenilor că păcatele lor Îmi sfâșie Inima și rănesc sufletul Tatălui Meu Veșnic.

Noi, Mama Mea și toți sfinții, te ținem de mână și-ți dăm putere. Îți vom da sfaturi practice și îți vom deschide porțile pentru a te ajuta în muncă.

Să te ferești de aceia care îți creează greutăți pentru a te întârzia în comunicare. Roagă-te pentru ei și mergi mai departe. Știu că ești obosită dar trebuie să răspunzi urgent la cererea Mea .

Acum e timpul să te odihnești, copila Mea. Tu reacționezi bine, cu credință și curaj. Să nu renunți niciodată.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos