Joi, 26 iulie 2012 la ora 23:35

Fiica Mea iubită, mulți oameni nu înțeleg cu adevărat misterul celei de-a Doua Veniri a Mea.

A Doua Mea Venire este împlinirea unui Nou Legământ.

a fi creația Paradisului perfect, care din dragoste a fost făcut să dea roade lui Adam și Evei de către Tatăl Meu Preaiubit. La acel moment toate lucrurile de pe pământ au fost în armonie perfectă și potrivit Voinței lui Dumnezeu.

Timpul scurs de la Răstignirea Mea pe pământ a fost dureros pentru omenire din cauza domniei lui satana, care a condus pe pământ în această perioadă.

Pactul cu satana este aproape de sfârșit și două evenimente trebuie să aibă loc în curând.

Răscumpărarea rasei umane va avea loc în timpul Avertismentului. De atunci încolo, oamenii, inclusiv cei ignoranți cu privire la existența lui Dumnezeu, vor îmbrățișa Adevărul.

Alții, care vor răspunde mai lent la acest mare miracol când le va fi prezentată dovada, se vor converti în timp. De asemenea, și ei vor căuta iertarea pentru viețile lor păcătoase.

Apoi vine etapa finală, sfințirea – purificarea finală – pentru ca întreaga umanitate să fie aptă să intre în Paradisul perfect.

Acesta este Paradisul locuit inițial de către Adam și Eva. Numai atunci când toți oamenii vor iubi și respecta Voința Divină a Tatălui Meu, Voia Sa se va desăvârși în sfârșit.

Înainte ca toate acestea să treacă, va fi mare opoziție împotriva realizării Voii Tatălui Meu.

Copiii lui Dumnezeu vor fi împinși în toate direcțiile. Deși Duhul Sfânt va fi revărsat peste întreaga lume în timpul Avertismentului, Satana va depune toate eforturile pentru a opri această confesiune (mărturisire) globală.

El și înrăiții lui adepți se pregătesc de asemenea pentru Avertisment. Scopul lor este să convingă pe toată lumea că Avertismentul nici nu s-a întâmplat.

Multor oameni le va fi dificil să accepte în mod deschis iubirea lui Dumnezeu și existența Noului Paradis, atâta timp cât satana umblă pe pământ.

Libertatea va veni doar atunci când el este alungat.

Din păcate, cei care nu vor vedea Adevărul și vor refuza cu încăpățânare să-L accepte pe Dumnezeu, nu vor vedea Paradisul.

Vă rog să spuneți această Cruciadă de rugăciune pentru a accepta Voința Divină a Tatălui Meu.

Rugăciunea (69) a Cruciadei de Rugăciune: Rugăciune către Dumnezeu Tatăl, pentru a accepta Voia Sa Dumnezeiască

Dumnezeule, Tată Atotputernic, eu accept Voia Ta Divină și Te rog, ajută copiilor Tăi să o accepte. Oprește-l pe satana de la negarea dreptului copiilor Tăi asupra moștenirii Tatălui lor. Nu ne lăsa niciodată să renunțăm la lupta pentru moștenirea noastră în Paradis. Ascultă rugămințile noastre și alungă-l pe satana și îngerii lui căzuți. Te rog, Tată drag, să cureți pământul cu Milostivirea Ta și să ne acoperi cu Duhul Tău cel Sfânt. Condu-ne pe noi pentru a alcătui Sfânta Ta armată, încărcată de puterea de a alunga fiara pentru totdeauna. Amin.”

Mergeți în Pace.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Rugăciune către Dumnezeu Tatăl, pentru a accepta Voia Sa Divină
Rugăciunea (69) a Cruciadei de Rugăciune

Dumnezeule, Tată Atotputernic, eu accept Voia Ta Divină și Te rog, ajută-i pe toți copiii Tăi să o accepte.

Oprește-l pe satana de la negarea dreptului copiilor Tăi asupra moștenirii Tatălui lor.

Nu ne... citește tot