Sâmbătă, 05 martie 2011 la ora 10:00

Iubita Mea fiică, suntem din nou împreună. În ultimele zile ai fost foarte ocupată. Ai observat acea putere pe care ți-o dau Eu, atât în credința cât și în trupul tău? Ți-am dat aceasta pentru că munca ta Îmi este atât de plăcută. În timp ce continui să faci publice aceste mesaje, te rog să încurajezi pe fiecare om pe care-l cunoști să caute iertare pentru păcatele sale cât mai repede. Nu este important cărei confesiuni creștine aparține. Trebuie să-Mi arate umilință și loialitate prin actul de a căuta mântuirea.

Acest act simplu îi va face mai puternici în timpul evenimentului la care Mă refer, Avertismentul. Căiți-vă, toți, pentru a vă salva sufletele. Pregătiți-vă pentru Avertisment imediat, pentru că aceia dintre voi care nu sunteți într-o stare de grație e posibil să nu supraviețuiți.

Iubita Mea fiică, dorința Mea este să faci repede cunoscute Mesajele. Ți-am amintit că Mesajele trebuie să ajungă în cel mai scurt timp posibil la cât mai mulți oameni. În timp ce Marele Avertisment se prefigurează, se pregătește și un eveniment în ce privește Sfântul Vatican.

Spune la toată lumea să se roage pentru iubitul Meu Vicar, Papa Benedict pentru că este înconjurat de dușmanii Tatălui Meu Veșnic. Rugați-vă pentru acei preoți care niciodată nu s-au clintit în credința lor față de Mine sau de Tatăl Meu Veșnic.

Ascensiunea Profetului Mincinos

Ei trebuie să se roage mult acum, pentru că voi toți veți vedea consecințele atacului împotriva Sfântului Meu Vicar. Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă să îl identificați pe Profetul Mincinos drept ceea ce este. Observați-i atitudinea, cum se străduiește să atragă atenția, felul în care slujitorii Mei sfințiți vor cădea cu admirație la picioarele lui. Ascultați cu luare aminte tot ce spune el. Umilința lui va fi falsă, intențiile răuvoitoare, și iubirea pe care o emană va fi pentru sine. El va fi văzut ca inovator, dinamic – o gură de aer proaspăt. Deși el va fi motivat și energic, puterea lui nu vine de la Dumnezeu Tatăl Veșnic. Acea putere vine de la satana, de la cel rău.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă. Copiii Mei, trebuie să fiți precauți. Aveți nevoie de Mine să vă conduc acum, când aceste profeții sunt revelate umanității. Fiți tari, fideli Învățăturilor Mele. Rugați-vă în grupuri. Rugați-vă Sfântul Rozariu ca să căutați protecție de cel rău.

Nu uitați o lecție! Învățăturile Mele nu se schimbă niciodată. Ele sunt aceleași care au fost întotdeauna. După cum v-am spus, dacă observați că Învățăturile Mele sunt manipulate, slăbite în putere sau – așa cum se va întâmpla – falsificate într-un fel ciudat sau chiar în contradicție cu Învățăturile Mele, îndepărtați-vă și cereți-Mi să vă îndrum.

Mântuitorul vostru divin Isus Cristos