Duminică, 06 martie 2011 la ora 15:00

Rămâi tare, fiica Mea. Nu te chinui citind comentariile de pe internet, care dovedesc ura pe care mulți dintre copiii Mei o simt pentru Mine. Faptul că Eu am fost tăgăduit nu a început și nici nu s-a terminat cu răstignirea Mea. Și astăzi continuă acea ura răspândită de satana printre copiii Mei. Vei suferi în Numele Meu, ca și iubiții Mei discipoli care vor îndrăzni să Mă apere. Aceasta, fiica Mea iubită, nu este ceva nou. Este doar înspăimântător pentru tine.

Chiar și acei discipoli ai Mei care spun că au credință față de Mine vor considera Mesajele Mele greu de acceptat. In timp, când dovezile vor fi dezvăluite, toți cei care susțin că Mă urăsc își vor reevalua părerile. Unii vor plânge când dulceața Adevărului le va fi arătată. Alții vor pune la îndoială din nou și din nou, pentru că fac greșeala că încearcă să ajungă la o decizie prin raționamente omenești.

Du-te acum și roagă-te pentru aceia care se îndoiesc de Mesajele Mele. Este corect să facă așa. Pentru că aceia care vin în Numele Meu trebuie să accepte că vor fi contestați, și pe bună dreptate. Deci, toate mesajele trebuie să fie studiate cu atenție.

Mergi acum în pace și iubire și amintește-ți că Eu îi iubesc pe toți copiii Mei, inclusiv pe aceia care susțin că Mă urăsc.

Al vostru Mântuitor iubit,
Isus Cristos,
Judecătorul omenirii