Vineri, 18 martie 2011 la ora 00:00

Iubita Mea fiică, cu mare dragoste vin să vorbesc cu tine în seara aceasta. Pentru că știu frământările pe care le înduri acum. Suferința pe care ai oferit-o acum pentru suflete este importantă, pentru că acele suflete ar fi fost osândite dacă nu ai fi făcut asta cu bucurie.

Fiica Mea, aceste Mesaje sunt autentice, dar tu trebuie să comunici cu Mine doar în timpul sau după rugăciune, pentru că înșelătorul poate uneori să intervină dacă nu ești în rugăciune tăcută cu Mine.

Război mondial

Fiica Mea, profețiile despre care ți-am vorbit se vor întâmpla. Iubitul Meu Vicar nu mai are mult timp de stat la Vatican în urma evenimentelor petrecute în martie. Omenirea va fi martoră și a altor evenimente, cum ar fi un cutremur în Europa, care va șoca pe multă lume. Dar această purificare va ajuta la unirea oamenilor și va fi spre binele tuturor. Alte evenimente globale cum ar fi erupții vulcanice vor mai avea loc acum (vizionara deține detalii privind locația și luna), în timp ce războiul din orientul mijlociu va atrage alte națiuni. Alte țări occidentale vor provoca o reacție din partea Rusiei și a Chinei. Toate acestea vor duce la un război mondial.

Gravitatea evenimentelor se va micșora prin rugăciune

Rugăciunea va crea convertire. Convertirea va îmblânzi, prin rugăciune, amploarea și gravitatea evenimentelor.

Suferința va aduce umilință – umilința va salva suflete

Draga Mea fiică, în timp ce lumea continuă să treacă prin aceste evenimente tulburătoare, cei care suferă vor dobândi umilință. Prin umilință, ei pot fi salvați. Toate acestea sunt necesare ca să pregătească lumea pentru a Doua Mea Venire. Acest timp nu mai este departe. Fiica Mea, pentru credincioșii Mei va fi o zi glorioasă. Păstrați această zi în centrul atenției voastre, pentru că atunci toată suferința îndurată înainte în Numele Meu va fi uitată.

Toate profețiile cuprinse în cartea Apocalipsei se dezvăluie acum lumii. Pe cei care au înțeles importanța acestor evenimente îi rog foarte mult să le explice celorlalți importanța lor și faptul că trebuie să-și ceară iertare de la Dumnezeu, ca să-și curețe sufletele.

Îndoiala față de Mesajele Mele

Fiica Mea, întotdeauna ascultă mesajele Mele cu inima. Știi că ele vin de la Mine, de la Mântuitorul tău Divin, cu toate că, între timp, alții încearcă să te convingă că nu este așa. Acest lucru Mă îndurerează. Înțeleg că multe din îndoielile tale provin din preocuparea ta de a nu-i induce în eroare pe oameni. Acum în sfârșit trebuie să alungi aceste gânduri.

Oferă-Mi voința ta

Fiica Mea, ai fi mai puternică dacă ai primi sprijinul de care ai nevoie de la un preot. Din nefericire, niciunul nu va lua Cupa Mea așa cum trebuie – fapt pe care Eu îl găsesc foarte jignitor. Așadar, trebuie să te încrezi în Mine în totalitate. Oferă-Mi voința ta în sfârșit, și totul va deveni mai clar. Rugați-vă Rozariul Milostivirii Divine în fiecare zi, precum și Rugăciunea Sfântului Rozariu. Cel puțin săptămânal să iei parte la adorație într-o biserică. Toate aceste mici daruri adresate Mie te aduc mai aproape de Mine. Cu cât ești mai aproape de Mine cu atât vor fi mai ușoare și mai simple sarcinile tale.

Apără aceste Mesaje

Respectă această Scriere Sfântă. Apăr-o. Acceptă faptul că ea va fi atacată și va fi desfăcută în bucăți mai ales de către aceia care se consideră specialiști și care vor căuta pasaje care – spun ei – sunt în contradicție cu Învățăturile Mele. Singura contradicție va fi propria lor interpretare greșită a Învățăturilor Mele. Aceasta se întâmplă când denaturează și răstălmăcesc Cuvântul Meu Sfânt ca să se potrivească planului lor.

Importanța rămânerii în starea de har

Fiica Mea, Mi-ai lipsit și Mi-a lipsit comunicarea ta apropiată, din inimă, cu Mine. Cere-Mi harurile care să te întărească și le vei primi. Am planuri foarte importante pentru tine, fiica Mea. De aceea este esențial ca sufletul tău să se purifice și să rămâi în stare de har mereu. Pe măsură ce are loc transformarea ta finală spre desăvârșirea spirituală, vei suferi, fiica Mea. Dar Eu te voi pregăti pentru aceasta. Părerea celorlalți nu ar trebui să te preocupe. Pe cei care nu se află în lumină și care te supără – ignoră-i. Roagă-te pentru ei! Nu uita în schimb că ei sunt în stare să te îndepărteze foarte mult de Mine, fără ca tu să observi aceasta, iar când vei observa, inima ta se va fi închis deja față de Mine.

Sfântul Augustin și Sfântul Benedict lucrează împreună cu tine. Cere-le ajutorul și totul ți se va părea mult mai ușor. Să lucrezi pentru Mine, să împlinești toate acele sarcini pe care ți le cer, este dificil. Vor încerca să îți pună piedică la fiecare pas. Supărarea, frustrarea și certurile vor apărea și se vor intensifica în jurul tău. Toți urmăresc să îți slăbească determinarea, dacă îi lași.

Trebuie să-ți binecuvântezi căminul, trebuie să porți Rozariul, o cruce benedictină, de asemenea apă sfințită, de acum încolo, tot timpul. Fii curajoasă acum! Ai încredere totală în Mine! Eliberează-te în sfârșit! Oferă-Mi voința ta acum, și îți voi acorda toate harurile de care ai nevoie ca să îndeplinești Lucrarea Mea la perfecție.

Te iubesc, fiica Mea aleasă. Voi continua să te fac mai puternică decât ești. Te voi îndruma. Pentru ca aceasta să fie eficientă, trebuie să Mi te oferi cu trupul, mintea și sufletul. Dar această oferire trebuie să vină de la tine, ca un dar deosebit pentru Mine. Eu nu pot să le iau pur și simplu de la tine, pentru că voința ta liberă este un dar de la Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic.

Mergi acum în pace, fiica Mea! Predă-Mi Mie îngrijorările și frământările tale! Eliberează-ți mintea, trupul și sufletul! Apoi, când îți vei oferi libera voință, vei fi în sfârșit în uniune cu Mine. Acest dar pentru Mine va asigura răspândirea rapidă a Cuvântului Meu în toată lumea.

Al tău iubit Mântuitor Isus Cristos, Drept Judecător