Luni, 21 martie 2011 la ora 23:00

Draga Mea fiică, în seara aceasta simți o pace cum demult nu ai mai simțit. Tu, fiica Mea, ai fost chinuită de înșelător, și acum, prin harurile primite de la Mine, nu mai simți influența acestor atacuri.

Ți-am trimis un suflet curat, plin de dragoste, care să te îndrume. El te va ține de mână și te va îndruma spre Mine și spre Adevăr. Iubita Mea fiică, tu înțelegi deja cum e să suferi în Numele Meu. Tu știi cum este să fii batjocorit în public, să se râdă în spatele tău, să fii învinovățită de lucruri rele de care nu ești vinovată. Și totul în Numele Meu. Fii fericită pentru acestea, pentru că înseamnă că ai ajuns mai aproape de Mine și în comuniune cu Mine. Rugăciunea te va ține în stare de har și pace, după cum ai înțeles acum.

Fiica Mea, nu-i judeca pe aceia care-ți provoacă durere. Roagă-te pentru ei. Iartă-i. Dar tu ai făcut deja acest lucru, nu-i așa? Acum înțelegi Adevărul Învățăturilor Mele. Te voi întări mai mult și mai mult. Niciodată să nu-ți fie frică. După cum am spus, înșelătorul niciodată nu-ți va fura sufletul. Te îmbrățișez strâns în brațele Mele și-ți promit că dacă te-ai rătăci Eu am să te atrag din nou la Mine.

Tu trebuie acum să câștigi putere și curaj în răspândirea Mesajelor Mele pentru omenire. Aceste Mesaje sunt urgente. Știi ce trebuie să faci. În fiecare minut cheamă-Mă pe Mine în inima ta.

Te iubesc, curajoasa Mea fiică. Sunt mândru de tine, de calmul cu care aperi Adevărul și nu negi aceste mesaje Sfinte, pentru că tu acum știi Adevărul.

Al vostru iubit Salvator Isus Cristos