Miercuri, 23 martie 2011 la ora 23:00

Multiubita Mea fiică, este o bucurie mare că Mă voi uni cu tine din nou în seara aceasta. Ai primit harul discernământului (al distingerii binelui de rău), așadar drumul tău, pe care trebuie să-l urmezi, a devenit clar.

Te-ai oferit în sfârșit uniunii cu Mine și acum ești liberă. Nu mai ai îndoieli, conștiința ta este curată, ești puternică, ca niciodată, și ești gata să dezvălui lumii promisiunile Mele. Cuvintele Mele vor transmite urgența necesară ca să vă pregătiți să vă deschideți inimile în momentul când tuturor li se vor arăta păcatele.

Dacă sunteți pregătiți și avertizați în prealabil, multe, multe suflete pot fi salvate. Cu cât va fi mai mare convertirea cu atât se va domoli pedeapsa. Fiica Mea, niciodată să nu devii indiferentă. Nici să nu te temi de viitoarele evenimente. Toate vor trece și o lume mai fericită, cu mai mulă iubire le va lua locul.

Mesajele vor pur și simplu să reamintească tuturor despre Existența Lui Dumnezeu

 Să spui oamenilor Mei de pretutindeni că aceste mesaje vor pur și simplu să reamintească tuturor copiilor Lui Dumnezeu de existența Lui! Trebuie de asemenea să își dea seama că sufletele lor sunt cea mai importantă parte din alcătuirea lor omenească. Să aibă grijă de sufletele lor este de o importanță vitală dacă vor să se bucure de acel viitor minunat care îi așteaptă pe toți. Oamenii trebuie pur și simplu să-și reamintească de Cele 10 Porunci și să le respecte.

După aceasta mai trebuie să-Mi urmeze Învățăturile și să-și trăiască viața așa după cum le-am spus.

Fac cunoscute aceste profeții pentru a dovedi credincioșilor Mei care Mă urmează că acum are loc o intervenție divină. Făcând aceasta sper că își vor deschide inimile și vor permite Adevărului să le inunde.

Iubirea Lui Dumnezeu aduce Pace

Mulți arată o fidelitate falsă față de Învățăturile Mele. Pentru alții Învățăturile Mele sunt plictisitoare și obositoare. Le este frică să Mă urmeze ca să nu se priveze de confortul pe care ei cred că lumea materială îl va aduce în viețile lor.

Ceea ce ei nu înțeleg este că singura bucurie adevărată pe care o pot trăi este Iubirea de Dumnezeu. Această iubire poate intra în viețile voastre dacă vă apropiați de Mine și Tatăl Meu Veșnic, prin simplă rugăciune.

Odată ce ați trăit această pace vă eliberați de griji și tensiuni inutile.

Nicio cantitate de false stimulente nu vă pot dărui acea euforie pe care o simțiți când vă apropiați de inima Mea. Acea Iubire nu numai că vă străpunge întregul trup, mintea și sufletul, dar vă permite să duceți o viață mai liberă. Veți simți o împlinire adâncă, necunoscută pentru voi înainte. Atunci veți fi uimiți de cât de puțin atrăgătoare vi se va părea lumea materială. Veți pierde interesul pentru lucrurile materiale și acest lucru vă va surprinde.

O, copiii Mei, dacă ați încerca numai să ajungeți mai aproape de Mine, apropierea v-ar elibera în sfârșit. Nu veți mai simți acea disperare goală în sufletul vostru. În schimb veți fi mai calmi, nu vă veți mai grăbi, veți avea mai mult timp să vă ocupați de alții și veți fi liniștiți. Aceste lucruri vor iradia din voi și îi veți atrage și pe alții în mod natural. Vă veți mira de ce. Nu vă temeți, pentru că acesta este harul Lui Dumnezeu lucrând în voi. Starea aceasta de har este molipsitoare și prin iubire se răspândește și la alții, iar procesul continuă.

Vă rog, copiii Mei, amintiți-vă de importanța rugăciunii. Puterea pe care o conferă și viteza cu care se răspândește pentru a îmbrățișa toate acele sufletele norocoase care sunt atrase în acest nor de iubire.

Plasa țesută din minciunile satanei provoacă teamă

După cum rugăciunea și iubirea oferită aproapelui sporesc, tot așa crește și ura împroșcată de satana. Înșelătorul își răspândește minciunile lucrând prin acești oameni fără credință sau care experimentează jocuri spirituale întunecate. Plasele sale pline de ură îi atrag în cursă și pe aceia care cred că duc o viață bună. Această plasă vicleană poate prinde pe oricine nu este destul de precaut. Numitorul comun al acelora care cad pradă acesteia sunt neliniștea, stresul, disperarea și frica. Această frică se transformă foarte repede în ură.

Alergați la Mine cu toții. Nu așteptați până viața vi se ruinează din cauza durerilor trăite de prisos. Pentru că Eu vă veghez mereu. Vă aștept. Sperând că fiecare dintre voi va renunța la mândrie pentru ca Eu să vin și să vă îmbrățișez. Intrați în bisericile voastre și rugați-vă, adresați-vă Mie. Vorbiți cu Mine și acasă sau pe drum spre locul de muncă. Oriunde ați fi strigați după Mine. Veți simți foarte repede răspunsul Meu.

Treziți-vă - deschideți-vă inimile închise

Treziți-vă, copiii Mei. Nu vă dați seama deja că aveți nevoie de Mine? Când vă veți deschide în sfârșit inimile să Mă lăsați să intru? Nu pierdeți timp prețios pentru propriile vieți și viața familiilor voastre. Eu sunt Iubirea. Aveți nevoie de Iubirea Mea ca să vă hrănească sufletele uscate și înfometate. Odată ce ați simțit Iubirea Mea, spiritul vostru se va înălța și veți putea din nou să simțiți Iubirea adevărată. Această Iubire va deschide mintea voastră în față adevărului – a promisiunilor pe care vi le-am făcut când am murit pe cruce pentru păcatele voastre. Vă iubesc, copiii Mei. Vă rog să-Mi arătați acea iubire pe care v-o cer cu ardoare. Nu rămâneți pierduți pentru Mine. Deja timpul rămas este puțin pentru a vă întoarce la Mine. Nu întârziați.

Iubitul vostru Mântuitor Isus Cristos