Joi, 07 aprilie 2011 la ora 22:00

Iubita Mea fiică, astăzi ai primit darul Duhului Sfânt, împreună cu alte haruri Divine deosebite. Tu, fiica Mea, ți-ai oferit voința liberă, iar acum vei înainta pe mai departe ca să-Mi îndeplinești Voința Mea Preasfântă. Acum vei realiza cât este de importantă supunerea totală față de Mine: în gândurile, cuvintele și faptele tale, în comportamentul și atitudinea ta. Acum te vei lăsa condusă de Mine și vei căuta călăuzirea Mea înainte de a face orice în Numele Meu.

În sfârșit ești pregătită să-Mi urmezi îndrumările. De acum în fiecare a doua zi vei aloca cel puțin două ore pentru Mine în rugăciune. În plus, va trebui să urmezi sfaturile directorului tău spiritual pe care ți l-am trimis din Cer. El îți va vorbi urmând îndrumările Mele. Să faci exact cum îți spune. Trebuie să te asiguri să comunici cu Mine în fiecare zi pentru că am multe să-ți spun.

Fiica mea, de acum înainte să asculți numai vocea Mea. Să scrii doar ce primești de la Mine. Niciodată să nu te influențeze opinia altora despre aceste Mesaje sfinte. Există o singură gură cu care Eu comunic cu tine, și aceea este a Mea. Ai încredere în Mine, fiica Mea. Încrede-te total în Mine. Niciodată să nu te îndoiești de aceste Mesaje, deoarece sunt Eu cel care îți vorbește. Să-ți amintești mereu de asta. Acum, că ai ajuns să ai încredere în Mine, vei fi mult mai puternică. Lasă-Mă să te asigur că de acum vei fi în stare să opui rezistență mai eficient atacurilor ce vin din partea înșelătorului.

Simte-te în pace. Iubirea Mea pentru tine, fiica Mea, curge în șuvoaie prin Inima Mea în timp ce fidelitatea și iubirea ta pentru Mine te umple și te face mai sensibilă. Aceasta mare iubire este în totalitate curată și nu se aseamănă cu nimic, din ceea ce ai experimentat tu cândva în această lume.

Cerul se bucură că te-ai oferit în totalitate. Dar acum va trebui să te pregătești pentru a ajuta la salvarea a milioane de suflete. Fiica Mea, îndatorirea pe care o cer de la tine este uriașă în termeni omenești. Tu, fiica Mea, vei fi mesagera care va da lumii cel mai mare volum al Cuvintelor Mele Sfinte, pentru ca lumea să se poată pregăti pentru cea de-a Doua Venire a Mea.

Ei, copiii Mei dragi, pe care Eu îi iubesc cu o patimă mare ce întrece puterea ta de înțelegere, trebuie să fie atrași înapoi la Inima Mea Preasfântă înainte de a fi prea târziu. Mă aștept de la tine, Fiica Mea, să transmiți mai departe Mesajele Mele spre omenire. Nu este o sarcină ușoară. Vei suferi pentru aceasta, dar trebuie să înțelegi că acum, aceasta este datoria ta față de Mine. Ești chemată să asiguri că, prin Cuvântul de pe Buzele Mele Divine, milioane de suflete vor fi salvate de flăcările iadului.

Comunică cu Mine așa cum se cuvine acum. Eu am să te conduc tot timpul. Pacea să fie cu tine, fiica Mea. Duhul meu Preasfânt îți inundă acum sufletul. Acum ești plină de iubire și fericire și ești gata pentru următoarea parte a acestei Misiuni Divine.

Mântuitorul vostru, Isus Cristos