Duminică, 21 octombrie 2012 la ora 17:50

Mult iubita Mea fiică, atât de mulți oameni care acceptă Mesajele Mele se îngrijorează inutil în privința viitorului lumii. Este de înțeles.

Ei nu trebuie să simtă niciodată că trebuie să renunțe la tot și să ignore viața lor de zi cu zi, să neglijeze munca lor, familia lor sau pe cei iubiți, pentru a salva sufletele.

Eu, Isus al vostru, voi avea mereu grijă de ai Mei. Nu aveți de ce să vă temeți de Mine. Tot ce vă cer este să vă rugați pentru salvarea sufletelor.

Nu trebuie să permiteți ca teama de viitor să vă copleșească, pentru că nu aceasta este dorința Mea.

Totodată, Eu aștept să alocați timp rugăciunii și sacrificiului vostru, așa cum v-am învățat în aceste mesaje. Continuați-vă viața voastră de fiecare zi, cu toate că Sfântul Meu Cuvânt va schimba pentru totdeauna felul în care veți privi viața.

Niciodată nu veți mai simți la fel cu privire la bunurile pământești, la modul în care le-ați văzut în trecut. În timp ce ele vor continua să facă parte din viața voastră, nu vor mai fi stăpânii vieții voastre.

Trebuie să vă amintiți că nu puteți sluji la doi stăpâni, pentru că este doar unul, și acesta este Dumnezeu.

Nu Mă aștept ca discipolii Mei să renunțe la tot pentru a Mă urma. Nu le cer celor care Mă urmează să se abată de la responsabilitățile lor de zi cu zi pentru a urma Mesajele Mele. Tot ceea ce vă cer este iubirea voastră. Trebuie să urmați Legile lui Dumnezeu. Trăiți-vă viața în concordanță cu Învățăturile Mele. Cinstiți Sacramentele. Manifestați iubire unul față de celălalt și rugați-vă pentru sufletele celor care nu se pot salva singuri.

Mergeți în pace, știind că Milostivirea Mea este nemărginită, și Dragostea Mea pentru umanitate va învinge faptele fiarei și teribila suferință pe care aceasta o provoacă în lume.

Fiți în pace. Vă binecuvântez.

Al vostru Isus