Joi, 14 aprilie 2011 la ora 11:00

Fiica Mea iubită, mulțumesc că dedici și mai mult timp pentru această Lucrare sfântă. A venit timpul ca toți să vă deschideți inimile către Mine, doar pentru o zi, pentru a-Mi permite să vă umplu cu haruri speciale. Aceste haruri vor fi acum revărsate peste aceia dintre voi care au uitat că Eu Exist, întrucât se apropie Vinerea Mare.

Întrucât se apropie perioada puternicei Novene a Divinei Milostiviri, acest timp va fi folosit ca Eu să vă umplu sufletele cu un Har special. Acum faceți cum vă spun Eu, și astăzi adresați-vă Mie în rugăciune, cu cuvintele voastre. Acele haruri pe care vi le voi da, nu doar că vă vor aduce mai aproape de Inima Mea ci vă vor și umple cu Duhul Sfânt.

Rugați-vă Novena Mea începând din Vinerea Mare și cuprindeți în ea cât de multe suflete puteți, iar Eu le voi salva pe fiecare.

Pentru toți aceia care recad, chiar după ce Mi s-au devotat Mie: Eu am să vă ridic, iar și iar. Niciodată să nu vă fie frică să reveniți la Mine când vă rătăciți. Eu niciodată n-am să-i părăsesc pe aceia care revin mereu înapoi la Mine. Fiind păcătoși, sunteți predispuși la asta. Niciodată să nu vă fie frică, Eu stau lângă fiecare dintre voi gata să vă îmbrățișez oricând. Păcatele pot fi iertate. Niciodată să nu aveți remușcări din cauza păcatelor când simțiți nevoia să veniți la Mine să-Mi cereți iertare. Eu sunt întotdeauna aici.

Copiii Mei, folosiți-vă de săptămâna Mare ca să reamintiți tuturor Sacrificiul pe care Eu l-am făcut pentru păcătoși. Compasiunea Mea este încă puternică. Ea nu a scăzut niciodată în intensitate față de suflete; nici măcar față de acelea care mă jignesc profund. Când un suflet caută iertarea, păcatul va fi îndepărtat.

Novena Mea a Divinei Milostiviri va infuza cele mai puternice haruri, dacă este recitată din Vinerea Mare, timp de nouă zile, până la sărbătoarea Divinei Milostiviri. Rugându-vă această Novenă voi veți salva nu numai sufletul vostru dar și ale altor milioane de oameni. Faceți aceasta pentru Mine.

Al vostru vesnic iubitor si fidel, Mântuitor Dumnezeiesc, Isus Cristos