Joi, 14 aprilie 2011 la ora 12:05

Preaiubita Mea fiică, nu te îngrijora, tu progresezi mereu prin felul cum îți faci timp pentru rugăciunea către Mine. Acum este important ca omul să-și dea seama că dacă vrea să ajungă mai aproape de Inima Mea, trebuie să înțeleagă necesitatea de a primi Sacramentul preasfintei Euharistii.

Mulți oameni, inclusiv alte grupări creștine, neagă prezența Mea reală din Euharistie. De ce au decis ei să nege promisiunile pe care Eu le-am făcut la Cina cea de taină, când am promis că voi oferi Trupul și Sângele Meu ca mâncare și hrană pentru sufletele voastre, este neclar.

Ceea ce este însă clar e că minunea Sfintei Euharistii, prezentă în toate tabernacolele din lume, Există astăzi, și este acolo ca să umple bietele voastre suflete goale și înfometate, cu prezența Mea. Această Prezență vă întărește atât de mult încât, dacă omiteți să Mă primiți odată ce v-ați obișnuit să faceți asta – vă veți simți pierduți.

Mulți creștini ignoră promisiunea fundamentală pe care Eu am făcut-o în timpul Răstignirii Mele, că voi fi Prezent în Pâine și Vin, și voi lăsa un semn permanent care să ajute la hrănirea sufletelor. Prea mult raționament uman a dus la respingerea Mea chiar și de creștinii de bună credință. Acești creștini nu pot să primească Sfânta Euharistie sub Forma sa Adevărată. Preasfânta Euharistie v-a fost dată tuturor ca un Dar minunat pentru mântuirea și salvarea voastră. Respingând faptul că Eu sunt Prezent, voi pierdeți haruri speciale care sunt parte a pactului care Mă aduce mai aproape de inima voastră. Amintiți-vă că Eu am murit pentru voi, ca să vă conduc la viața veșnică și la mântuire.

Primiți-Mă ca Prezență Vie, iar sufletele voastre se vor lumina așa cum nu ați fi crezut posibil. Întoarceți-vă și începeți din nou să primiți Trupul și Sângele Meu. Lăsați-mă să vă înlătur îndoielile. Aceasta este una dintre cele mai mari greșeli pe care au comis-o creștinii când Mi-au refuzat intrarea în sufletele lor în acest mod. Aceasta îl jignește foarte tare pe Tatăl Meu Veșnic datorită Jertfei mari ce a fost făcută pentru salvarea sufletelor voastre. Lăsați-mă să aduc Lumină și hrană în viețile voastre. Veți fi mai dispuși să acceptați Adevărul Învățăturilor Mele după ce Avertismentul va avea loc.

Amintiți-vă ce am promis Eu la cina cea de taină, că dacă veți mânca pâinea și vinul, ele vor deveni pentru voi Trupul Meu și Sângele Meu. Orice altă interpretare a fost o răstălmăcire a logicii și raționamentului uman. Acum înțelegeți și acceptați Adevărul.

Mântuitorul vostru iubitor, Isus Cristos