Miercuri, 28 noiembrie 2012 la ora 19:40

Mult iubita Mea fiică, în timpul schimbărilor care vor izbucni foarte curând în întreaga lume, nimeni nu trebuie să uite că Dumnezeu a creat lumea și că numai de Mâna Lui și prin Puterea Lui, lumea se va sfârși în modul pe care îl cunoști.

Niciun guvern, niciun conducător sau om nu pot controla existența omenirii ori moartea, pentru că doar Dumnezeu poate hotărî când sufletul părăsește trupul.

Indiferent cât de importante sunt pentru voi bunurile voastre pământești, ele nu valorează nimic. Cu toate acestea, mulți oameni își petrec toată viața urmărind visuri de faimă, bogăție și strâng bunuri materiale, care li se pot lua în orice moment.

De aceea aceste suflete, pentru care Eu simt o compasiune adâncă, suferă pierderea bogățiilor. Eu permit ca să fie dezgoliți de toate aceste bogății pentru ca să pot să îi purific.

Mulți oameni în lume au pierdut mult din cauza corupției și a organizațiilor lacome. Totuși, Eu permit această suferință, deși ei au nevoie să mănânce și să aibă un acoperiș deasupra capului.

Pentru că numai atunci aceste suflete se întorc la mine pentru ajutor. Aceasta este o formă de purificare, astfel încât omul să poată să vină smerit înaintea Mea, pentru că smerenia este o calitate esențială pe care trebuie să o aibă ca să poată intra în Împărăția Mea.

Nu vă temeți când vă veți afla în această postură. Va fi doar pentru o perioadă scurtă și este rezultatul acțiunilor voastre. În timp, totul va fi bine. Acest timp este dat ca să reflectați la viitorul vostru și la locul pe care îl păstrez pentru voi în Noul Meu Paradis.

Trebuie să vă câștigați dreptul de a merge împreună cu Mine. Timpul vostru pe pământ este trecător. Multe suflete care văd lumea ca pe un loc al minunilor materiale trebuie să înțeleagă că acestea nu sunt decât reflecții palide ale darurilor mărețe și extraordinare care vă așteaptă pe toți cei care veți trăi în Noua Eră Glorioasă.

Timpul vostru pe pământ este întrețesut cu suferință, nemulțumire, ură și disperare, din cauza prezenței satanei.

Deși voi nu îl puteți vedea, el și îngerii lui căzuți sunt peste tot, îndemnând, îmboldind și ispitind omenirea ziua întreagă.

Mulți oameni nu pot accepta existența lui și acesta este un fapt foarte îngrijorător. Totuși, mulți nu pot nega ura pe care o simt când sunt victima mâniei altei persoane. Ura nu poate veni decât dintr-o singură sursă. Nu este ceva care există de la sine. Ea se varsă din gura fiarei.

Sufletele care-și lasă deschise porțile, pentru că nu acceptă că există păcat, vor fi ținte ușoare pentru cel rău. Ele vor fi atrase în ispitele pe care acesta li le pune în față, de obicei prin păcate carnale. Aceste suflete sunt pradă ușoară și nu vor suferi cum suferă cei care îi opun rezistență. Sufletele care Mă iubesc pe Mine, Isus al lor, și care urmează Învățăturile Mele cu inima smerită, sunt cele asupra cărora cel rău se concentrează cel mai mult.

Acestea sunt sufletele asupra cărora satanei îi este foarte greu să biruiască. Acestea sunt sufletele care, prin rugăciunile și suferințele lor pentru Mine, îl fac să se ascundă și să urle în agonie.

Voi, cei care Mă iubiți, să știți că doar prin perseverență și răbdare puteți depăși strânsoarea pe care el o are și care slăbește cu fiecare oră care trece, din cauza acestei Misiuni.

Dacă și când veți fi atacați verbal, fără nici un motiv, sau când sunteți denigrați pentru Numele Meu, să știți atunci că rugăciunile voastre salvează suflete.

Vă rog să rămâneți tăcuți în timpul acestor atacuri, pentru că atunci când vă angajați în dispută cu cei care vă atacă, îi dați multă putere celui rău.

Rămâneți puternici, iubiții Mei discipoli, de dragul Meu. Eu vă voi susține și în curând suferința se va sfârși.

Iubitul vostru Isus