Sâmbătă, 16 aprilie 2011 la ora 10:00

Fiica Mea iubita, străduiește-te ca să afle lumea despre Mesajele Mele deoarece timpul Marelui Avertisment aproape că a și sosit. Spune sufletelor care refuză rugăciunea să-si înlăture mândria și aversiunea și să se întoarcă la Mine, să-Mi ceară iertare. Fiți conștienți că foarte multe suflete nu vor reuși să supraviețuiască acestui eveniment care este aproape în prag. Multe dintre aceste suflete sunt doar comode și în timp ce în străfundul sufletului cred în Dumnezeu, Tatăl Veșnic, se gândesc că se vor ocupa de viața lor sufletească poate în viitorul apropiat. Dar atunci va fi deja prea târziu.

Să spui lumii că acest eveniment o va salva. Mulți se vor căi în timpul acestui eveniment mistic. Vor simți o senzație arzătoare, asemănătoare cu cea pe care o simt sufletele în Purgator. Aceasta le va revela prin ce trăiri trebuie să treacă sufletele care nu sunt total curate, înainte ca să aibe dreptul să vadă lumina glorioasă a Raiului. Doar prin simpla acceptare a faptului că acest eveniment se va întâmpla, vor putea sa-i supraviețuiască. Întoarceți-vă la Mine și spuneți:

“Te rog, Doamne, condu-mă la minunata Ta Lumină a Milostivirii și a Bunătății Tale și iartă-mi păcatele.”

Iar Eu vă iert imediat. Apoi, imediat după Marele Avertisment veți simți o adâncă pace și bucurie în suflet.

Tinerii se jenează să se roage

Mulți oameni din lumea de azi refuză să se roage. În special mulți tineri simt rugăciunea ca jenantă și demodată. Consideră în mod greșit, că dacă doar își mențin credința în Dumnezeu, atunci rugăciunea nu mai este necesară. Nu este adevărat. Rugăciunea este un lucru esențial pentru a intra în Paradisul după care veți tânji puternic după moartea voastră. Dacă rămâneți în păcat, nu veți putea gusta această Mare Sărbătoare. În același fel în care unii dintre voi, pentru a-și îngriji trupul ca să rămână frumos, sănătos și plin de vigoare, își aleg cu grijă hrana, tot așa trebuie întreținut și sufletul. Dacă nu dedicați destul timp îngrijirii sufletului atunci el va slăbi și-i va lipsi hrana ca să rămână într-o formă perfectă.

Rugăciune de spus pentru convertirea altora

Față de persoanele credincioase din lume, care au credința slabă, aveți o răspundere enorma, voi cei cu credința puternică. Voi trebuie să vă rugați pentru ei cu următoarea rugăciune de convertire:

“În Milostivirea Ta Divină, Isuse, te rog fierbinte, acoperă cu Sângele Tău Prețios, sufletele cu credința slabă, ca să se convertească.”

Spune-ți această rugăciune pentru cei care considerați că au cea mai mare nevoie de ea.

Nu uitați, copii, minunata Mea promisiune: în cele din urmă, Eu voi triumfa. Satana, înșelătorul, nu va putea supraviețui. Vă rog, lăsați-Mă să vă apăr și să vă iau cu Mine. Nu vă lăsați sufletele satanei. Vă iubesc pe toți. Chemați-Mă pe Mine în fiecare zi, rugându-Mă să vă întăresc credința.

Mântuitorul vostru divin, Împăratul Milostivirii si al Îndurării, Isus Cristos

Mesajul contine

Rugăciune pentru iertarea imediată
Rugăciunea (5) din Alte rugăciuni

Mulți se vor căi în timpul acestui Eveniment Mistic (Marele Avertisment). Întoarceți-vă la Mine și spuneți:

Isus @ 16 apr 2011, 10:00

Te rog, Doamne, condu-mă spre Lumina și Bunătatea Milostivirii Tale și... citește tot


Rugăciune pentru convertirea altora
Rugăciunea (6) din Alte rugăciuni

În Milostivirea Ta Divină, Isuse, te rog fierbinte, acoperă cu Sângele Tău Prețios, sufletele cu credința slabă, ca să se convertească.

Amin.