Sâmbătă, 22 decembrie 2012 la ora 20:36

Mult iubita Mea fiică, ziua de Crăciun este darul Meu pentru omenire. Datorită acestei zile este posibilă viața veșnică pentru muritori.

Eu, Isus Cristos, Salvatorul acestei lumi, vă primesc pe voi, toți copiii lui Dumnezeu, în Împărăția promisă Mie de către Tatăl Meu.

M-am născut în taină, cunoscut doar de puțini. Nașterea Mea a schimbat viitorul. Promisiunea Mea a fost acceptată de către discipolii Mei. Ei știau că mă voi întoarce dar nu știau când. Ei au ascultat cu atenție Învățăturile Mele chiar dacă mulți nu erau oameni învățați. Erau săraci și duceau vieți simple și totuși ei au fost cei care M-au primit.

La fel este și acum, când vă pregătesc pentru a Doua Mea Venire. Sufletele care au pentru Mine o iubire simplă vor fi cele care își vor deschide inima chemării Mele. Iar cei care vor fi cu inimile smerite și cu sufletele pure vor deveni discipolii Mei din ziua de azi. Prin voi, la fel ca atunci când umblam pe acest pământ, vocea Mea va fi auzită și crezută.

Astăzi voi revărsa asupra voastră această binecuvântare specială. Eu îmi doresc ca voi să acceptați Binecuvântarea Protecției Mele prin această rugăciune a Cruciadei pentru întâmpinarea Mea, Mesia al vostru, când îmi voi dezvălui Noua Mea Împărăție.

Rugăciunea (90) a Cruciadei de Rugăciune: Recunoștință pentru Preaglorioasa Ta A Doua Venire

"O, Isuse al meu, îți ofer preamărire și recunoștință pentru Măreața Ta a Doua Venire. Tu, Salvatorul meu, Te-ai născut pentru a-mi da Viața Veșnică și pentru a mă elibera de păcat. Îți ofer iubirea mea, recunoștința mea și adorația mea, acum când îmi pregătesc sufletul pentru Marea Ta Venire. Amin."

Al vostru, Isus

Mesajul contine

Recunoștință pentru Glorioasa Ta A Doua Venire
Rugăciunea (90) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse al meu, îți ofer preamărire și recunoștință pentru Glorioasa Ta a Doua Venire.

Tu, Salvatorul meu, Te-ai născut pentru a-mi da Viața Veșnică și pentru a mă elibera de păcat.

Eu îți ofer iubirea mea... citește tot