Sâmbătă, 16 aprilie 2011 la ora 19:00

Preaiubita Mea fiică, cu mare tristețe trebuie să-ți vorbesc despre catastrofele ecologice care vor duce la uriașe pierderi de vieți în Asia, Europa, Rusia și Statele Unite ale Americii. Mânia Lui Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic, va cădea rapid peste gruparea acestei Alianțe Mondiale care urzește prin intermediul organizațiilor clandestine să aducă moarte în lume pentru folosul personal. Ei sunt responsabili de crearea incubatoarelor de bunăstare și de o tehnologie de vârf care v-ar ului, dacă scopurile lor n-ar fi atât de diabolice și amenințătoare. Acești oameni, din toate țările avansate ale lumii, sunt bogați, puternici, talentați și controlează băncile, armata, organizațiile umanitare, organele poliției, guvernele, furnizorii de energie și media. Nici unul din voi nu poate evada din strânsoarea lor, dacă nu vă spun Eu cum să faceți asta.

Rugăciunea, și înainte de toate Rozarul Milostivirii Divine, vor răspândi convertirea, iar recitarea Sfântului Rozariu va slăbi activitatea acestor paraziți care îl idolatrizează pe satana. Interesant este că mulți dintre acești fanatici, prinși în această plasă înșelătoare, cred că ei sunt doar ambițioși, cu o dorință naturală de bunăstare și nu au nicio convingere religioasă. Ceea ce nu știu ei este faptul că sunt induși în eroare de satana care le influențează în fiecare zi gândurile, dorințele, cuvintele și acțiunile lor. Vai, cât sunt de orbi!

Peste tot unde ei sunt adunați în grupuri, mânia lui Dumnezeu va lovi cu o forță înspăimântătoare. Aceste evenimente sunt deja în desfășurare. Vor fi opriți, dar e nevoie de ceva timp. Nu vor fi opriți în totalitate, însă intervenția lui Dumnezeu va slăbi impactul acțiunilor lor groaznice care fără aceste intervenții, s-ar împlini. Slăvita Sfântă Treime comunică intens cu sufletele alese, peste tot în lume. Credincioșii au constatat asta deja. Cei care nu cred în Dumnezeu Tatăl, cred că aceștia sunt doar niște obsedați de sfârșitul lumii. Deși în lume mulți răspândesc mesaje false, nu le respingeți fără a le asculta spusele. Rugați-vă întotdeauna ca să fiți conduși de Mine, în această perioadă grea și plină de confuzie. Ațintiți-vă întotdeauna privirea spre Mine, Dumnezeul vostru Mântuitor. Vă voi ține de mână și vă voi sprijini în aceste încercări.

Mulți oameni, când vor fi martori la împlinirea acestor profeții, vor intra în panică și în multe momente vor fi înspăimântați. Nu aveți însă niciun motiv să vă fie frică pentru că această perioadă va fi de scurtă durată. Iar apoi va veni Noul Rai și Noul Pământ unde toată lumea va trăi o viață pașnică, lungă și fericită, în unire cu Mine.

Cu cât sunt mai mulți cei care se întorc înapoi și cer îndrumarea lui Dumnezeu Tatăl, cu atât mai slab va fi impactul acestei stăpâniri malefice ce este urzită de Noua Ordine Mondială. Mergeți acum în pace! Rugați-vă să se întărească credința voastră în Mine.

Mântuitorul vostru milostiv si Drept Judecător, Isus Cristos