Luni, 18 aprilie 2011 la ora 23:50

Fiica Mea, acum când lumea este împărțită în diferite categorii – a acelora care trăiesc o viată simplă și ordonată, a câtorva în bunăstare și pace, a acelora care suferă de pe urma sărăciei și a bolilor sau sunt victime ale războiului și a acelora care sunt la putere – toți se vor minuna când vor fi martorii acelorași evenimente ce vor veni.

Mulți vor vedea în catastrofele naturale, Mâna Lui Dumnezeu. Unii vor spune că acestea sunt semnele ultimelor timpuri, pe când alții vor spune că este de vină încălzirea globală. Dar ceea ce este cel mai important acum, în aceste timpuri, este să se înțeleagă aceasta. Păcatul, dacă se înmulțește într-o măsură nemaivăzută până acum, va aduce oricum distrugere în viața voastră de zi cu zi. Dar când se înmulțește ca în zilele de azi, puteți fi siguri că astfel de catastrofe sunt lucrarea Mâinii lui Dumnezeu.

Dumnezeu Tatăl a răspuns deja în acest mod. Acum, când se apropie timpul pentru distrugerea satanei și a discipolilor săi, vor avea loc alte catastrofe naturale din Milostivirea Lui Dumnezeu. El va face asta ca să-l oprească pe satana și marionetele sale corupte, care salivează după avuția și gloria pe care el le promite prin puterile lui psihice.

Satana sugerează gânduri și acțiuni negative în sufletele îndeajuns de slabe ca să se deschidă în fața puterii sale posesive. Astfel de oameni au trăsături asemănătoare: egocentriști, obsedați de bunăstare materială și ambiții lumești, și dependenți de sexualitate imorală și putere. Toți vor ajunge în iad dacă vor continua să-l slăvească pe anticrist, care este pe punctul de a se face cunoscut lumii.

Mulți oameni inocenți nu cred în existenta satanei, a lui anticrist și nici în Dumnezeu Tatăl Atotputernicul. Așadar ei închid ochii. Si totuși se miră cum de s-a prăbușit întreaga societate în care trăiesc. Nu înțeleg de asemenea nici rapiditatea înspăimântătoare cu care se prăbușește celula familiei tradiționale. Toate acestea ei le atribuie bolii societății moderne. Ceea ce nu știu ei este că satana țintește cu prioritate distrugerea familiei. Asta, pentru că el știe că dacă familia se destramă atunci se destramă și societatea. Mulți știu asta pentru că acest lucru este tot mai evident în lumea de azi.

Apoi, să privim la imoralitatea sexuală. Vă mirați cât de infestată este societatea cu această depravare. Însă, din nou, nu observați că satana este răspunzător pentru orice activitate obscenă și imorală din lume. În timp ce aceia dintre voi care au fost atrași într-o lume a promiscuității, a devierii sexuale și a abuzurilor sexuale fată de alții, vor considera că acestea sunt surse de distracție sau în unele situații chiar surse de venit, trebuie să știți că toate acestea vor fi pașaportul vostru către focul veșnic al iadului.

Pentru fiecare faptă de imoralitate sexuală la care ați participat cu trupul, deși veți fi în spirit, veți arde în focul veșniciei ca și cum ați fi în trup. Fiecare parte a corpului pe care ați murdărit-o cu păcate mortale va suporta chinurile cele mai cumplite în flăcările Iadului. De ce ați vrea să vi se întâmple acestea? Mulți dintre voi, suflete sărmane și înșelate, nu realizați faptul că niciodată nu vi s-a spus Adevărul. Adevărul este că Raiul, Purgatoriul și Iadul există.

Mulți bine intenționați slujitori ai Mei consacrați ai Bisericilor, nu au mai subliniat aceste învățături de foarte multă vreme. Să le fie rușine. Eu plâng datorită chinurilor ce le vor îndura, pentru că mulți dintre ei nu cred cu adevărat în existența Iadului. Cum ar putea atunci să predice despre oribilitatea care este Iadul? Nu sunt în stare, deoarece mulți dintre ei au ales cel mai convenabil răspuns: “Dumnezeu este preamilostiv. Niciodată nu v-ar trimite în Iad, nu-i așa ?”

Răspunsul este nu – El nu trimite pe nimeni în Iad. Asta este adevărat, pentru că Dumnezeu niciodată nu ar întoarce spatele copiilor Săi. Dar, realitatea este că foarte multe suflete prinse în păcatul de moarte și legate de el, devin sclavi ai propriilor păcate și păcătuiesc din nou. Iar și iar. Ei sunt într-un întuneric așa mare – confortabili în propria lor imoralitate – încât continua să aleagă acest întuneric chiar și după moarte. Atunci nu mai pot fi salvați. Au ales acest drum prin propria lor voință liberă – un Dar de la Dumnezeu, în care El nu se poate amesteca. Însă satana poate. Și asta face.

Hotărâți-vă ce viață alegeți. Calea spre Rai, spre Dumnezeu Tatăl Veșnic, sau cea spre satana, înșelătorul, spre focul veșnic al Iadului. Nu există un alt fel mai clar de a vă explica deznodământul, copiii Mei. Din cauza Iubirii și Milostivirii Mele pentru voi trebuie să vă spun Adevărul.

Acest mesaj este menit să vă îngrozească într-o oarecare măsură pentru că dacă nu v-aș arăta ce vă așteaptă nu Mi-aș exprima în totalitate Iubirea adevărată pe care o am pentru voi toți.

A sosit timpul să priviți viitorul în față nu numai pentru voi dar și pentru prietenii, membri familiei și cei dragi vouă pe care-i influențați prin comportamentul vostru. Comportamentul determină comportamentul. Se poate să-i conduceți și fără voie pe cei inocenți, în mod inconștient, pe drumul spre întunericul veșnic, prin ignoranță.

Aveți grijă de sufletul vostru. El este un Dar de la Dumnezeu. Sufletul vostru este tot ceea ce veți lua cu voi în lumea cealaltă.

Mântuitorul vostru Isus Cristos