Sâmbătă, 23 aprilie 2011 la ora 12:05

Fiica Mea iubită, astăzi a venit timpul pentru toți cei care cred în Pătimirile Mele pe Cruce, să ajute la purtarea Ei [n.t. – a Crucii], astfel încât Cuvântul Meu să poate fi auzit din nou în lume. Amintește-le cum am murit Eu și de ce aceasta reprezintă Mântuirea lor. Este de datoria ta acum să-i informezi pe cei care s-au rătăcit pe drum, să-și redeschidă inimile față de Adevărul Învățăturilor Mele.

Ridicați-vă acum și apărați drepturile voastre de a fi creștini. Deși Eu aștept toleranță din partea voastră – când trebuie să respectați punctele de vedere și ale altor religii – să nu Mă jigniți punând Creștinismul vostru pe locul al doilea.

Ar fi o concepție periculoasă să folosiți greșit toleranța ca substitut al Adevărului. Fiți deschiși față de alte credințe și tratați-i pe frații și surorile voastre în mod egal. Totuși, niciodată să nu simțiți imboldul de a pune deoparte credința voastră sau să negați copiilor voștri dreptul la o educație creștină. Multe școli conduse de organizații creștine, cedează presiunii, abandonându-și fidelitatea față de Mine. Multe guverne încearcă, prin introducerea unor legi noi, să interzică Creștinismul și răspândirea sa. Însă veți constata că alte religii care nu sunt creștine nu vor fi tratate atât de dur. Mai mult, veți mai constata că orice altă religie va fi mai ușor tolerată decât Creștinismul.

Luptați acum pentru credința voastră. Rugați-vă pentru convertire. Rugați-vă ca regimurile care îngrădesc dreptul vostru de a fi creștin să manifeste mai multă toleranță. Dacă nu veți rezista acestei oprimări, se va ajunge la o lume pustie unde din ce în ce mai putini creștini își vor practica credința.

Luați Crucea începând de astăzi și fiți exemplu pentru ceilalți. Niciodată să nu vă fie rușine de Cruce.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos, Regele omenirii