Marți, 26 aprilie 2011 la ora 20:10

Preaiubita Mea fiică, lacrimile Mele curg neîncetat pentru dragii Mei Copii torturați, care sunt victime ale violenței și abuzului. Sărmanii Mei copii iubiți suferă în întreaga lume dar în special în lumea Arabă. Cât Mă chinuie suferința lor. Bietele suflete neputincioase! Te rog, roagă-te pentru ele, fiica Mea, oferind propria ta suferință pentru ele.

Atrocitățile ce au loc în lumea arabă vor continua, din nefericire, pentru că tot mai multe națiuni arabe se vor implica într-o serie de conflicte. Se apropie timpul înfăptuirii primei asasinări despre care v-am vorbit încă în februarie. Revoltele din lumea Arabă vor aduce indirect neliniște în toate colțurile lumii.

Italia va avea un rol important în prăbușirea care va duce la implicarea în război a marilor puteri. Toate aceste evenimente sunt inevitabile, dar rugăciunile pot diminua suferința. Roagă-te, fiica Mea, pentru ca oamenii să se întoarcă la Mine cerându-Mi ajutor și îndrumare în această perioadă de frământări.

Nu vreau să-Mi văd copiii suferind. Ei vor suferi, din nefericire, până când Adevărul va fi făcut cunoscut tuturor în timpul Marelui Avertisment. Rugați-vă acum pentru dictatorii induși în eroare, care asasinează suflete nevinovate.

Îi chem pe slujitorii Mei consacrați din toată lumea, să accepte că profețiile prevestite în Apocalipsă se desfășoară acum. Răspândiți Adevărul Învățăturilor Mele și salvați-vă turma înainte să se sfârșească timpul.

Mergeți acum. Îndepliniți-vă îndatoririle față de Mine. Vorbesc către aceia care îmi diluează Învățăturile: opriți-vă! Priviți în inimile voastre și spuneți poporului Meu Adevărul: că ei nu pot fi salvați și nici nu se vor salva până când ei înșiși nu vor cere iertare pentru păcatele săvârșite.

Ei trebuie să devină smeriți în ochii Mei și să mă roage să le dau Darul Răscumpărării.

Voi, slujitorii Mei sfințiți, trebuie să jucați acum rolul pentru care ați fost aleși. Fiți curajoși. Predicați Adevărul.

Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos