Miercuri, 27 martie 2013 la ora 23:15

Multiubita Mea fiică, veniți cu Mine, voi toți, și alăturați-vă Mie ca să ne amintim de ziua în care vi s-a dat marele Dar al Mântuirii.

Trebuie să vă amintiți de Vinerea Mare ca de ziua în care Porțile Raiului au fost în sfârșit deschise pentru a-i primi pe copiii lui Dumnezeu din exilul lor. Moartea Mea v-a asigurat un viitor pe care nu l-ați fi avut niciodată, dacă Tatăl Meu nu M-ar fi trimis vouă ca Mesia.

Trupul Meu a fost răstignit, însă Moartea Mea v-a adus viața. În acest timp al celei de-a doua veniri a Mea, trupul Meu va suferi aceeași răstignire – însă de această dată, cea care va suferi va fi Biserica Mea, Trupul Meu Mistic. Să știți că nu aș permite niciodată ca răstignirea Bisericii Mele să distrugă credința copiilor lui Dumnezeu. Așa că acum chem fiecare persoană, fiecare religie, fiecare culoare, fiecare rasă să Mă asculte.

Curând, veți vedea toate semnele pe pământ, ca să vă dovedească faptul că sunteți creația lui Dumnezeu. Curând veți ști că nu veți muri niciodată, dacă veți cere Mila lui Dumnezeu. Viitorul vostru, al tuturor celor care acceptați că sunteți copiii multiubiți ai lui Dumnezeu, este luminos. Eu vă invit pe voi, familiile voastre și prietenii voștri, să vă alăturați Mie în Împărăția Mea și să mâncați la Masa Mea.

Trecerea voastră de pe acest pământ în Noua Mea Împărăție va fi fără durere, instantanee și atât de rapidă încât abia veți putea să vă trageți răsuflarea, înainte ca frumusețea ei să vă fie revelată. Vă rog, dacă Îl iubiți pe Dumnezeu, nu vă temeți de A Doua Venire a Mea. Dumnezeu vă iubește. Eu vă iubesc. Sfânta Treime va îmbrățișa pământul, și toți cei care vor accepta Mâna Milostivirii Mele și cei care arată remușcare pentru viețile lor în păcat, vor fi în siguranță.

Aceia dintre voi care sunt puternici în credință, vor fi luați rapid. Timpul va fi mai lung pentru cei care rămân în urmă pentru că le lipsește credința sau le este imposibil să Mă caute pe Mine.

Voi, discipolii Mei credincioși, va trebui să îi ajutați pe cei slabi și pe cei pierduți. Mila Mea este atât de mare încât voi da tuturor acelor suflete timpul necesar pentru ca să le pot lua în viața eternă pe care am promis-o tuturor. Să nu vă simțiți niciodată descurajați când totul pare fără de speranță acum, când păcatul continuă să devoreze sufletele celor slabi. Trebuie să lucrăm, uniți, pentru a-i salva pe cei care sunt atât de departe de Mine încât nimic nu-i poate atrage să vina în brațele Mele. Prin iubirea voastră unul pentru altul, se vor folosi miracole pentru a converti aceste suflete pierdute.

Aceasta este promisiunea Mea pentru voi. Rugăciunea, multă rugăciune, va face parte din îndatoririle voastre către Mine, pentru salvarea acestor suflete de la teribilul sfârșit pe care satana îl plănuiește pentru copiii lui Dumnezeu, pe care îi detestă. El nu trebuie să primească aceste suflete.

Chemarea Mea este pentru toți. Aceste mesaje nu exclud nici o religie. Ele sunt date pentru fiecare copil al lui Dumnezeu, cu mare iubire, pentru că toți sunteți egali în ochii Lui.

Fiți pe pace și credeți în iubirea lui Dumnezeu.

Isus al vostru