Joi, 28 aprilie 2011 la ora 23:30

Preaiubita Mea fiică, ai parcurs o cale extraordinară într-o perioadă foarte scurtă. Înțeleg că ești foarte obosită acum. Cu toate astea, rapiditatea cu care ai primit mesajele, care au fost și publicate deja în atât de multe limbi, demonstrează importanța și urgența lor. Totodată arată și călăuzirea divină în această lucrare care este în formatul perfect.

Aceste mesaje, deși sunt pline de învățăturile Mele, de fapt sunt date pentru a explica cât de important este să vă pregătiți sufletele, în această viață, cât mai aveți timp. Mulți oameni, citind aceste mesaje, mai ales cei care au o credință mai slabă în Dumnezeu, Tatăl Veșnic, vor fi tulburați de conținutul lor. Mulți se vor converti. Unii se vor teme pentru viitorul lor, al familiilor și al prietenilor lor pe acest pământ.

Te rog spune-le că îi iubesc. Doar deschizându-și mintea pentru realitatea existenței lui Dumnezeu, vor fi pregătiți pentru a doua etapă. Abia atunci vor începe să se mire de ce un asemenea mod de comunicare. De ce, Isus Cristos, Fiul Unic al Tatălui Veșnic, ar face asemenea pași neobișnuiți? Și atunci ei vor ajunge la concluzia evidentă: este pentru că vă iubesc pe fiecare dintre voi și vreau să vă salvez din nou.

Vreau să am grijă de voi toți și voi face totul pentru a vă aduce cât mai aproape de Inima Mea. Vreau să vă ating inimile, în așa fel încât o luminiță să se aprindă în suflete voastre. Nu trebuie să vă fie teamă de nimic pe această lume dacă veți avea încredere deplină în Mine. Am planuri minunate pentru voi toți, cei care va apropiați de Inima Mea Preasfântă. Vă așteaptă cele mai prețioase daruri. Să nu va temeți de neliniștea lumii, pentru că Eu îi voi ocroti pe toți aceia care cred în Mine și le voi da și cele necesare nevoilor trupului. Aveți încredere în Mine, Domnul Omenirii, trimis încă o dată pentru a vă salva de la întunericul veșnic.

Întoarceți-vă la Mine, așa cum ar face-o un copil nevinovat. Nu este nevoie sa învățați rugăciuni dacă sunteți neștiutori. Sigur, ele sunt foarte utile și puternice, dar tot ce vă cer, este să vorbiți cu Mine așa cum ați vorbi, într-un mod firesc, cu un prieten. Relaxați-vă. Aveți încredere in Mine. Cereți-Mi ajutorul. Milostivirea Mea este completă și se revarsă, așteptând doar să vă inunde. Dacă ați cunoaște compasiunea pe care o am pentru toți cei de pe pământ, chiar și pentru păcătoși, ați vedea că ei rămân tot copii Mei chiar dacă sufletul le este pătat de păcate. Detest păcatul, dar iubesc păcătosul. Multora dintre voi le este teamă să-mi ceară cu regularitate iertarea păcatelor. Dar niciodată nu trebuie să vă îngrijorați. Niciodată. Dacă vă pare rău cu adevărat, veți fi iertați. Copii Mei, păcatul va fi mereu o problemă constantă în viețile voastre. Chiar și cei mai devotați discipoli ai Mei, cad în păcat iar și iar. Este o certitudine. Odată ce satana a fost lăsat în lume, păcatul, s-a răspândit peste tot. Multora le este rușine să se întoarcă la Mine.

Ei își pleacă capul și își închid ochii atunci când se comportă urât. Prea mândri și prea jenați, continuă tot așa, ca și cum păcatul va fi uitat la un moment dat. Ceea ce uitați, este că întunericul atrage întuneric. Deci, atunci când păcătuiți este mult mai ușor sa păcătuiti din nou.

Blocându-vă conștiința, totul se va învârti într-un cerc vicios. Apoi păcătoșii vor găsi orice scuză pentru a ignora greșelile pe care le fac. Vor continua să tot decadă pe această spirală. Acesta se datorează faptului că nu știu cum să ceară iertare. Pentru că nu au înțeles importanța smereniei, li se pare imposibil să se întoarcă la Mine și să-mi ceară să-i iert.

Nu este complicat, să știti, să-mi cereți iertare. Niciodată să nu vă fie teamă de Mine. Eu aștept pe fiecare dintre voi care aveți curajul de a vă condamna propriile păcate. Când veți căpăta acest obicei, vi se vor oferi daruri extraordinare. După ce vă mărturisiți păcatele veți fi în stare de har. Apoi când veți primi Sfânta Euharistie, veți simți în voi izbucnirea unei energii ce vă va surprinde. Atunci, doar atunci veți găsi adevărata pace.

Nimic nu vă va mai surprinde. Veți fi puternici în suflet și nu numai. Mintea voastră va fi mai calmă și mai controlată. Veți vedea viața dintr-o perspectivă diferită, mult mai pozitivă. Cine nu și-ar dori o astfel de viață?

Copii, întoarceți-vă la Mine în aceste timpuri de durere în lume. Lăsați-Mă să vă arăt bucuria care va fi a voastră atunci când vă veți întoarce la Mine. Amintiți-vă că Mi-am dat viața o dată pentru voi. Iubirea Mea nu cunoaște limite. Voi răspunde chemărilor voastre. Tot ce aveți de făcut este să mă chemați.

Dragul si Iubitul vostru Mântuitor, Isus Cristos