Marți, 02 aprilie 2013 la ora 15:30

Multiubita Mea fiică, vor crește presiunile asupra discipolilor Mei ca să respingă aceste Mesaje Sfinte. Mulți discipoli ai Mei, îndrumați greșit, vor refuza să accepte aceste Mesaje ale Mele. Bine intenționați, ei încă vor face eforturi considerabile pentru a-i întoarce pe oameni de la Mine, crezând că astfel apără Biserica Mea.

Eu sunt Biserica, și atâta timp cât slujitorii Mei sfințiți păstrează Învățăturile Mele, Doctrinele Mele, Sacramentele Mele și preasfânta Mea Euharistie, noi formăm un întreg. Cei care schimbă aceste Legi, inclusiv conducători ai Bisericii Mele, nu fac parte din Biserica Mea. Aceste schimbări încă nu au fost arătate și când aceasta se va întâmpla, va fi multă tulburare.

Pe aceia dintre voi care au dubii îi rog să nu mă respingă. În timp ce într-un fel Mă îmbrățișați, Îmi și aduceți lacrimi în Ochi. Chiar dacă acum nu Mă puteți vedea, în curând veți simți Divina Mea Prezență.

Vă chem pe voi toți să vă pregătiți acum pentru mărețul și splendidul viitor pe care îl am deja pregătit pentru voi. Cerurile se bucură pentru că în curând Duhul Sfânt va coborî și vă va străpunge inimile cu iubire și admirație. Foarte multe suflete vor fi salvate, atât de mare este Iubirea Mea. Eu nu voi renunța niciodată. Voi veți suferi în Numele Meu, dar această suferința va fi uitată atunci când veți fi la porțile Noii Mele Împărății. Vă veți uni, toți împreună, ca o singura familie.

Vorbesc despre cei care sunt pierduți pentru Mine, dar Eu sunt hotărât să extind Milostivirea Mea peste cât mai mulți oameni posibil. Veniți la Mine și permiteți-Mi să vă asigur de amploarea Iubirii și Compasiunii Mele absolute pentru fiecare dintre voi. Aceia care Mă resping pe Mine, și în unele cazuri Mă detestă, vor fi învăluiți în Brațele Mele, și Eu le voi liniști sărmanele inimi și le voi lumina sufletele. Eu voi deveni singura lor speranță când în sfârșit vor realiza că partea cea întunecată pe care au ales-o nu oferă nimic în afară de nefericire și teamă.

Voi revărsa asupra întregii lumi razele Divinității Mele pline de Milostivire, și curând Eu voi purifica toată omenirea astfel încât toți să poată fi luați repede în Împărăția Mea. Timpul Meu aproape că a sosit și acum aștept ziua când Tatăl Meu Îmi va înmâna cheile Împărăției Mele.

Când Legământul final va fi împlinit doresc să aduc, în sfârșit acasă, peste 7 miliarde de copii ai lui Dumnezeu, în Paradisul lor Veșnic. Aceasta este moștenirea finală promisă vouă. Nu o respingeți, căci altfel suferința pe care o veți atrage asupra voastră va fi de temut, și daca Îmi veți întoarce spatele, va veni o vreme când nu voi mai putea face nimic pentru a vă salva.

Al vostru Isus