Miercuri, 03 aprilie 2013 la ora 18:00

Preaiubita Mea fiică, în doar doi ani, prin aceste Mesaje, Autoritatea Vocii Mele a ajuns la atât de multe popoare, încât milioane de suflete vor ajuta acum la salvarea sufletelor fraților și surorilor lor.

Cuvântul lui Dumnezeu, care s-a aprins prin această Chemare din Ceruri, va fi răspândit de către toți fiii, fiicele, frații și surorile tale din întreaga lume. Ritmul rapid al acestei Misiuni, care a cuprins lumea ca o furtună, este susținut de Puterea Duhului Sfânt.

Atât de multe limbi, atât de multe popoare, atât de multe suflete au apucat Mâna Milostivirii Mele iar acum Mă urmează, ca să le conduc spre Viața Veșnică.

Tatăl Meu a promis lumii că îi va da Cartea Adevărului, în vremurile din urmă. El își respectă întotdeauna Promisiunea. Niciun om nu poate cunoaște conținutul Cărții Adevărului, pentru că nu a fost permis acest lucru. Doar profetului Daniel i s-a arătat ce conține această carte, dar lui i-a cerut Tatăl Meu, să nu divulge secretele conținute într-însa.

Acum, fiica Mea, cum tu ești ultimul profet, ție îți sunt revelate detaliile acestei cărți, iar acestea vor produce rezultate magnifice prin Cuvântul lui Dumnezeu. Cartea Adevărului este dată lumii pentru a salva rasa umană de la moarte sigură. Este un colac de salvare oferit ca un Dar, sufletelor. Aduce cu ea haruri extraordinare. Vă oferă Adevărul nu doar cu scopul de a vă aduce aminte de Învățăturile Mele ci și ca să vă pregătească pentru atacurile asupra Bisericii Mele, care vor avea ca rezultat distrugerea sufletelor.

De asemenea, Cartea Adevărului vă va revela vouă, dragii Mei discipoli, Planul Tatălui Meu, pentru a vă ajuta să vă pregătiți în mod adecvat să intrați în Noul și Gloriosul Paradis de pe pământ. Fără Cartea Adevărului, voi, discipolii Mei, ați fi ca niște miei duși la tăiere. Trebuie să știți că credința voastră în Dumnezeu, va fi pusă la încercare și niciun efort nu va fi precupețit, pentru a șterge de pe pământ orice urmă a Mea, Isus Cristos.

Când oamenilor li se va lua Adevărul lui Dumnezeu, ei se vor întoarce într-o altă direcție pentru a căuta consolare. Niciun om de pe acest pământ nu poate supraviețui fără a crede în ceva care să aibă promisiunea vieții. Din păcate, mulți aleargă după doctrine false care le manipulează slăbiciunile. Iubirea de sine se manifestă și astfel diverse religii și secte ce promovează așa zisa iluminare spirituală, se folosesc de poftele din inima omului. Satisfacția de sine nu duce la Dumnezeu sau la cunoașterea Adevărului iar atunci, aceste sărmane suflete care nu cred într-o altă viață după cea de pe pământ, își trăiesc viața în nefericire, fără nicio urmă de speranță în inima lor.

Puterea Duhului Meu Sfânt, tunetul Vocii Mele, miracolele pe care le voi revela și dovada autenticității acestor Mesaje vor câștiga milioane de suflete.

Prezența Mea acoperă pământul și acest lucru a provocat multă ură, căci satana înveninează mințile discipolilor Mei. Eu sunt prezent în Tabernacolele lumii, în Bisericile Mele, în cuvintele vizionarilor aleși. Dar, în aceste ultime Mesaje ale Mele către omenire, Prezența Mea va avea ca efect, convertirea globală.

Nu trebuie să uitați Promisiunea ce v-am făcut-o. Eu voi veni din nou, în ziua cea de pe urmă dar înainte de asta nu voi mai păși pe pământ. Avertismentul Meu către voi acum este să ascultați cu atenție profețiile. Orice om care pretinde că sunt Eu sau orice om care vă spune că umblu pe pământ în trup omenesc, este un mincinos.

Timpul Meu va veni atunci când voi coborî din Cer, în același fel cum am urcat la Cer, în ultima Mea zi pe pământ.

Al vostru Isus