Joi, 04 aprilie 2013 la ora 19:45

Multiubita Mea fiică, nu trebuie să-i asculți pe aceia care pun la îndoială, provoacă sau disprețuiesc Mesajele Mele. Nu este necesar să aperi Cuvântul Meu Preasfânt. Cuvântul Meu este final și niciun om nu are autoritatea de a-l pune la îndoială. Fie Mă acceptați, fie nu.

Când Creștinii se luptă între ei în legătură cu aceste Mesaje, care au fost profețite cu multă vreme în urmă, ei se poartă unii cu alții ca și cum ar fi dușmani. Nu puteți fi dușmanul fratelui sau al sorei voastre și să vă numiți discipolul Meu. În timp ce sunteți ocupați să strigați unii la alții, cel mai mare dușman, armatele satanei, plănuiește cele mai îngrozitoare atrocități suferite vreodată de către omenire de la crearea lui Adam și a Evei.

Războaiele despre care am vorbit sunt pe punctul de a începe și planul este acela de a șterge de pe fața pământului populații întregi. Poate veți crede că aceste războaie au loc între o națiune și alta, dar greșiți. Armele vor veni dintr-o singură sursă.

Bieții Mei copii ai lui Dumnezeu, cât de puține știți despre aceste acte teribile care sunt puse la cale de secte masonice la cel mai înalt nivel împotriva copiilor lui Dumnezeu. V-ar fi imposibil să vă imaginați răutatea lor, dar recunoașteți aceste semne. Când băncile vă vor lua libertatea, casele și abilitatea de a vă hrăni familiile, aceasta va fi doar o parte a planului lor îndreptat împotriva omenirii. Veți deveni sclavi, dar aceia care Îmi vor jura credință Mie și Învățăturilor Mele și Îmi vor rămâne loiali, nu trebuie să uite niciodată de Milostivirea Mea.

Deși aceste revelații pot fi înfricoșătoare, ele sunt Adevărul. Fiind pregătiți pentru aceste acte îndreptate împotriva Creației lui Dumnezeu, veți ajuta, prin rugăciunile voastre, la îmblânzirea unei mari părți a suferinței pe care aceste secte malefice o vor provoca. Pe lângă faptul că rugăciunile voastre vor diminua impactul acestor atrocități, ele vor fi folosite, dacă Îmi sunt dăruite cu dragoste în inimile voastre, pentru a-i salva pe aceia care sunt vinovați de astfel de teribile fapte. Și deși aceste suflete înșelate și reci vor continua să Mă sfideze, încercând să distrugă populațiile lumii, Eu voi încerca să le luminez inimile pentru ca ei să rupă această teribilă legătură cu satana. Mulți sunt complet posedați de către cel rău și pentru unii există puțină speranță. Numai un miracol acordat de Milostivirea Mea, în uniune cu aceia care Îmi oferă darul suferinței, îi poate salva.

Aceia dintre voi care Mă blestemă, respingându-Mă cu cruzime, vor implora Mila Mea când aceste evenimente vor avea loc. Când veți fi obligați să suferiți și să acceptați semnul fiarei sau când veți muri veți striga către Mine. Atunci veți căuta cu înfrigurare Pecetea Dumnezeului celui Viu, pe care o dau lumii prin Tatăl Meu în aceste Mesaje – dar atunci va fi prea târziu. Numai cei care acceptă Pecetea, o păstrează în casele lor, sau o poartă cu ei vor fi protejați. Numai aceia care au Pecetea Dumnezeului celui Viu vor scăpa de această formă de genocid al sufletului.

Să nu vă îndoiți nici pentru o clipă de Mesajele Mele, pe care vi le dăruiesc acum. Bătălia pentru suflete este de o așa amploare încât dacă nu aș interveni, prin profeți, mulți dintre voi ați fi de partea fiarei și a discipolilor săi, care vi se înfățișează ca lupii în blană de oaie.

Satana este extrem de viclean și nu și-ar prezenta niciodată faptele malefice drept ceea ce sunt într-adevăr. Nu, în schimb el le va prezenta ca fiind bune, inspirate și foarte mult în interesul vostru. Aceasta este capcana pe care el v-o întinde. În acest fel el atrage suflete inocente, bine intenționate, în vizuina sa. Felul în care satana se va dezvălui, prin aceste biete suflete pe care reușește să le câștige, va fi păcatul mândriei. Păcatul va putea fi observat, în forma sa cea mai dezgustătoare, la oamenii aflați în poziții înalte, care îi vor distruge pe alții pentru câștigul lor personal. La baza scării, păcatul mândriei se va vedea printre voi atunci când îi judecați pe alții, îi vorbiți de rău și încercați să le distrugeți caracterul, să le stricați reputația, în Numele Meu.

Vă spun aceste lucruri triste ca să vă pregătesc, să vă înarmez cu Protecția Mea Iubitoare, ca să pot ajuta la salvarea chiar și a acelora care vor traversa pământul ca să îl devoreze.

Al vostru Isus