Vineri, 05 aprilie 2013 la ora 00:50

Multiubita Mea fiică, sub jurământul tău de obediență față de Mine, nu trebuie niciodată să aperi Mesajele Mele. De asemenea, nu ai autoritatea de a denunța sau de a critica în Numele Meu orice alt vizionar, sau profet auto-proclamat, adevărat sau fals.

Către aceia care pretind că vorbesc în Numele Meu și care condamnă aceste Mesaje către lume, să știți aceasta. Nu aveți, și nici nu ați căutat, permisiunea Mea de a respinge, în mod public, pe oricine care pretinde a fi un suflet ales. Când declarați aceste Mesaje a fi neadevărate, voi spuneți că sunt minciuni. Minciunile vin numai de la satana. Mesajele Mele Sfinte către lume, vă avertizează asupra minciunilor teribile, cu care el, satana, hrănește sufletele tuturor copiilor lui Dumnezeu. Cum ați fost voi înșelați să Mă respingeți pe Mine, al vostru iubit Isus, care plâng cu lacrimi amare de tristețe, la felul în care am fost respins.

Cei care spun că orice om este capabil să scrie aceste Mesaje din Cer, Mă insultă. Cum poate un om să scrie cuvintele de pe Buzele Mele, când acestea vin de la Mine? Credeți că astfel de Cuvinte Sacre ar putea fi scrise de mâna unui om muritor? Credeți că orice om, pătat de păcate, ar putea produce Cuvântul Meu Sfânt, fără nicio intervenție din Împărăția Mea Cerească? Dacă credeți aceasta, atunci veți acorda credit capacității umane de a crea o cale de convertire în acest fel. Omul nu este nimic fără Dumnezeu. Voi nu sunteți demni de a vorbi cu autoritate când proclamați Cuvântul lui Dumnezeu. Dacă proclamați Cuvântul lui Dumnezeu de pe propriile voastre buze, fără nicio indicație de la Mine, atunci vă faceți vinovați de o eroare gravă.

Fiica Mea, trebuie să îți reamintesc ție și tuturor sufletelor alese ale Mele, că nici unuia dintre voi nu i se va da vreodată autoritatea de a judeca pe altul în Numele Meu, pentru că acest lucru nu este posibil.

Acum vorbesc tuturor sufletelor alese ale Mele. Amintiți-vă promisiunea pe care v-am făcut-o că Mă voi întoarce. Să știți acum, că vouă tuturor vi s-a dat o misiune de a pregăti inimile oamenilor pentru A Doua Mea Venire. Să știți acum, că aceasta este cea din urmă Misiune, dictată de Sfânta Treime. Nici unul dintre voi nu are Permisiunea Mea să o denunțe pe aceasta, sau oricare altă misiune. Dacă faceți acest lucru, veți fi aruncați departe de Mine.

O, păcatele sufletelor alese Mă rănesc mai adânc decât orice. Cei aproape de Mine, care apoi Mă trădează, sunt aceia care Mă rănesc cel mai mult. Când se întorc împotriva Mea, creează o teribilă dezbinare și împiedică sufletele să urmeze calea spre mântuire veșnică.

Al vostru Isus