Duminică, 07 aprilie 2013 la ora 18:40

Multiubita Mea fiică, fiecare Biserică a lui Dumnezeu pe pământ, care Mă onorează pe Mine, pe Fiul Omului și pe cei care jură credință Tatălui Meu, va fi în curând dezbinată. Mulți din fiecare Biserică, se vor răzvrăti și vor apărea scindări mari, atunci când cei înșelați dintre ei, vor încerca să introducă legi noi, care scuză păcatul.

Obligația morală resimțită de către aceia care iubesc și cunosc Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu va fi criticată iar ei vor fi acuzați că sunt cruzi și lipsiți de inimă. Crima lor va fi aceea de a se opune legilor păcătoase care vor apărea pe măsură ce Bisericile se vor destrăma în timpul persecuției lui anticrist.

Când se vor diviza și fărâmița, fundațiile lor vor fi zdruncinate. Ele nu vor mai putea să stea ferm în fața răului și a nedreptății. Atunci va fi momentul potrivit în care multe suflete uimite vor deveni și mai confuze când vor vedea cum ia ființă un templu alternativ al lui Dumnezeu.

Li se va spune că acest nou templu este o biserică ce îi unește pe toți, pentru că Dumnezeu îi iubește pe toți copiii săi. Și deoarece Dumnezeu iubește toți copiii săi, atunci El dorește ca ei să se unească; să se îmbrățișeze unii pe alții, indiferent de credință, religie, culoarea pielii, rasă sau legile lor. Li se va spune că toți se vor uni în Fața lui Dumnezeu și li se va cere să trimită reprezentanți la noul templu, care se va afla la Roma. Li se va spune că acesta este Noul Ierusalim profețit în Biblie și protejat de conducătorul ales de Dumnezeu – falsul profet.

Vor fi foarte mulți care vor cădea în plasa acestei mari minciuni, o ridiculizare a Cuvântului Sfânt al lui Dumnezeu – care a fost dat lui Ioan Evanghelistul. Fiecare Cuvânt dăruit acestui profet, pentru timpurile din urmă, va fi luat, adaptat și falsificat pentru a se potrivi agendei anticristului.

Aceia care vor refuza să accepte această nouă, așa-numita atotcuprinzătoare biserică, vor fi considerați necreștini. Ei vor fi terorizați și făcuți să pară niște proști. Dacă nu ar fi Duhul Sfânt care să-i îndrume, ar fi absorbiți în templul fals și obscen care va ascunde adevărul hidos aflat în spatele aparențelor.

Anticrist este pe cale să-și facă marea intrare pe scena lumii și el va fi cel care nu numai că va conduce aceste biserici, dar îi va înșela pe oameni făcându-i să creadă că el posedă daruri divine speciale. Va fi onorat pentru marele său serviciu în cauze umanitare. El, anticristul, va primi premii internaționale pentru opera sa de caritate. Și atunci se va spune că posedă carisma asociată oamenilor sfinți. Nu mult după aceea i se vor atribui miracole, iar în cele din urmă, el va spune că este un profet care are o misiune de la Dumnezeu.

Mulți vor cădea pradă acestei teribile înșelăciuni, pentru că el va fi sprijinit de bisericile lumii și va primi girul de aprobare al falsului profet.

În cele din urmă lumea va crede că el este Eu, Isus Cristos. Cuvântul Meu nu va fi ascultat, pentru că prezența sa va devora întreaga umanitate, iar aplauzele vor reduce la tăcere vocile care proclamă Adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu. Dar, datorită Marii Mele Milostiviri Eu, prin Mâna Tatălui Meu, voi interveni la fiecare pas.

Mesajele Mele nu se vor opri până în ultima zi. Vocea Mea nu se va stinge. Copiii lui Dumnezeu care rămân credincioși Cuvântului Său Sfânt nu vor muri.

Al vostru Isus