Marți, 09 aprilie 2013 la ora 23:00

Preaiubita Mea fiică, sunt foarte mulți preoți buni și sfinți care s-au unit pentru a da deoparte aceste Mesaje, însă ei nu au calificarea și nici cunoștințele pentru a o face.

Calea lor este de a-L servi pe Dumnezeu.

Ei nu trebuie să se lase contaminați în acest fel, deoarece aceasta constituie un pericol pentru acele suflete care recunosc Vocea Mea în aceste Mesaje.

În timp ce fac paradă cu practicile spirituale New Age, mulți preoți cred că, cunoașterea lor legată de spiritualitate înseamnă că ei au talentul de a recunoaște un profet adevărat al lui Dumnezeu. Ei s-au îndepărtat de Mine atât de tare, încât nu mai pot discerne Cuvântul Meu Sfânt. Nu le-am dat astfel de haruri, deoarece mândria le stă în cale.

Aceia dintre voi, slujitorii Mei sfințiți, care complotați, plănuiți și folosiți simbolul slujbei voastre sfinte în serviciul lui Dumnezeu, ca pe un mijloc de a vă îndepărta enoriașii de la Cuvântul Meu, să știți că veți fi pedepsiți. Voi nu Mă cunoașteți cu adevărat. Voi nu Îmi sunteți loiali. Voi sunteți ignoranți în cunoașterea spirituală și nu aveți autoritatea de a umili public, de a disprețui sau de a desconsidera pe alții în Numele Meu.

Fiecare dintre voi va trebui să Îmi dea socoteală. Vă voi pedepsi, nu pentru neîncredere, ci pentru păcatul mândriei, care vă face să credeți că știți mai multe despre chestiunile spirituale decât știu Eu, Isus Cristos, Învățătorul Vostru.

Cum Mă răniți voi! Cât Mă dezamăgiți, deoarece trădarea voastră face rău Misiunii Mele, ultima de acest fel. Pentru fiecare păcătos pe care l-ați îndepărtat de Mine va trebui să vă asumați responsabilitatea pentru sufletele lor. Și atunci, cu inima grea, va trebui să răspundeți acestor întrebări când Adevărul vi se va face cunoscut.

De ce ați respins Cupa Mea atunci când vi s-a dat Adevărul cu dragoste și încredere, și când ați știut în inima voastră că acesta a fost de la Mine? Atunci de ce ați încercat să-Mi distrugeți Mesajele?

Aveți idee cât de serioase sunt jurămintele Sfinte pe care le-ați făcut în Numele Meu?

Acum trebuie să vă retrageți și să citiți Cruciada Mea de Rugăciune. Dacă faceți asta, atunci vă voi da binecuvântările Mele și puterea discernământului. Dar numai cei cu inima smerită pot să vină la Mine.

Retrageți-vă. Apoi reveniți la mine goi. Lăsați în urmă toate părerile voastre preconcepute, opiniile subiective și aprecierile personale asupra acestor mesaje, bazate pe zvonuri, bârfe și insinuări. Când acea zi va veni, Eu vă voi boteza din nou și veți deveni din nou puri. Sufletele voastre vor deveni ca ale celor mici și vor fi înfometate de Prezența Mea.

Aștept răspunsul vostru. Vă Iubesc pe toți. Sunt Milostiv față de toți. Veniți la Mine. Eu sunt tot ceea ce voi aveți nevoie.

Al vostru Isus