Joi, 11 aprilie 2013 la ora 21:20

Fiica Mea multiubită, trebuie să avansezi și să te concentrezi asupra acelor sărmane suflete care nu cred deloc în Dumnezeu. Mă refer la cei cărora nu li s-a dat niciodată Adevărul despre Existența lui Dumnezeu, Creatorul lor.

Există miliarde de suflete care nu știu nimic despre Sfânta Treime, pentru că acest lucru le-a fost ascuns. Acestea sunt sufletele cărora li se va oferi mare Milostivire din partea Mea și ele trebuie să fie făcute conștiente de aceste Mesajele ale Mele către lume.

Celelalte suflete care Mă îngrijorează sunt cele lâncede în credința lor și care acum refuză să accepte Adevărul despre viața veșnică. Multor oameni, care sunt nesiguri fie de cum au fost Creați fie de Existența lui Dumnezeu, li se va arăta Adevărul în curând. Eu le voi arăta mare Milostivire din nou, iar Iubirea Mea le va atinge inimile și vor fi salvați.

Apoi vin aceia care vor continua să se opună Intervenției Mele. Vor lupta împotriva oricărei încercări de a li se da Adevărul și dovada care li se va da despre Îndurarea Mea Mi-o vor arunca înapoi în Față. Din nou, Eu voi interveni și voi continua să lupt pentru sufletele lor.

În sfârșit, mai există aceia care știu totul despre Mine și despre faptul că Eu Sunt Mesia. Nici un miracol sau act de iubire nu-i va atrage la Mine, pentru că ei s-au abandonat satanei. Aceste suflete vor fi devorate de bestie iar ea nu le va da drumul pentru că ele nu Mă vad ca Mântuitor al lor. Ele încă nu știu adevărul despre planul bestiei.

Pentru a-i putea salva, iubiții Mei discipoli, voi trebuie să-Mi oferiți loialitatea voastră, oferindu-Mi sufletele lor în timpul rugăciunilor și atunci când primiți Sfânta Euharistie. Trebuie să Mi le oferiți în fiecare zi și pentru fiecare suflet pe care îl oferiți Îndurării Mele, Eu voi salva alte o sută.

Faceți aceasta în fiecare zi. La sfârșitul fiecărei luni veți fi plini de bucurie, știind cât de multe alte suflete au primit această Mare Îndurare. Acesta este doar un alt Dar cu care vă binecuvântez și harurile pe care le veți primi atunci când recitați această Rugăciune a Cruciadei vor fi din belșug.

Rugăciunea (104) a Cruciadei de Rugăciune: Eliberează acest suflet de sclavie

"Preaiubite Isuse, Îți prezint sufletul fratelui meu și al surorii mele care și-au abandonat sufletele satanei. Ia acest suflet și mântuiește-l în Ochii Tăi Sfinți. Eliberează acest suflet de sclavia bestiei și dăruiește-i salvare veșnică. Amin."

Îndurarea Mea va continuă să fie dăruită omenirii și, mai ales, fiecărui suflet care respinge Cuvântul lui Dumnezeu.

Vă binecuvântez, discipolii Mei loiali, și continui să revărs asupra voastră Darul Spiritului Sfânt.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Eliberează acest suflet de sclavia bestiei
Rugăciunea (104) a Cruciadei de Rugăciune

Pentru a-i salva (pe cei care și-au abandonat sufletele satanei) voi, discipolii Mei iubiți, trebuie să-mi dați loialitatea voastră, încredințându-Mi Mie sufletele lor, în timpul rugăciunii și atunci... citește tot