Sâmbătă, 13 aprilie 2013 la ora 23:50

Multiubita Mea fiică, doresc să îi încurajez pe toți cei care cred în Mine și în Mesajele Mele conținute în această Carte – Cartea Adevărului.

Atunci când omul Mă urmează și Mi se oferă Mie el însuși, el trebuie să se străduiască a imita toate Trăsăturile Mele. Acest lucru înseamnă că el trebuie să îi iubească pe toți în Numele Meu și să trateze fiecare om așa cum se așteaptă să fie tratat el însuși. Cu toate acestea, atunci când te vei abandona cu adevărat în grija Mea, vei suferi pentru asta. Vei fi tratat cu cruzime și se va încerca prin orice mijloace atragerea oprobiului public asupra ta.

Spun asta tuturor copiilor lui Dumnezeu și, în special creștinilor, pentru că sarcina voastră este cea mai grea. Fac apel la toți cei din lume care cred în Mine, indiferent dacă cred sau nu că Eu vorbesc cu ei prin intermediul acestor Mesaje.

Creștinii vor fi mereu ținta celor care doresc să schimbe Legile lui Dumnezeu astfel încât să se potrivească dorințelor lor egoiste și păcătoase. Biserica Catolică e pe cale să intre în cea mai gravă perioadă de persecuție din istoria ei și va fi întoarsă pe dos și răsturnată. Atacul a fost planificat cu decenii în urmă și a fost atent construit. Cât de tare plâng sfinții din Rai la vederea evenimentelor catastrofale ce urmează să se desfășoare cu o viteză ce-i va șoca până și pe cei care nu cred în aceste Mesaje.

Va rezulta confuzie pe măsură ce mulți slujitori ai Mei sfințiți vor deveni neputincioși atunci când tot ce le era mai drag va fi pus la îndoială iar mai apoi răsturnat. Ei vor fi provocați și hărțuiți în Numele Meu chiar de către ai lor.

Pe aceia dintre voi care sunteți loiali Bisericii Mele pe pământ, vă îndemn să fiți vigilenți și să susțineți Învățăturile Mele dacă doriți să rămâneți alături de Mine. Niciodată nu trebuie să acceptați altceva decât Adevărul pe care l-ați învățat. În curând vă veți simți foarte singuri, și sărmanii Mei slujitori sfințiți vor deveni tulburați din cauza loialității lor față de Mine și față de Biserica instituită de Petru, care va fi distrusă sub ochii lor.

Voi toți cei care sunteți creștini tradiționali loiali, trebuie să rămâneți fermi și să nu acceptați nicio încercare care vă încurajează să renunțați la credința voastră. Veți fi împinși deoparte și forțați să fiți de acord cu educarea copiilor voștri într-o doctrină falsă, care nu este de la Dumnezeu.

Aceste evenimente vor începe acum și Eu vă avertizez asupra lor cu scopul de a vă ghida. Oricine Mă acuză că prin această Misiune încurajez sufletele să dezerteze din Biserica Mea pe pământ, nu înțelege Îndrumările Mele. Vă cer pur și simplu să rămâneți loiali Învățăturilor Mele, atunci când veți descoperi că sunteți forțați să acceptați o nouă versiune a Bisericii. Această nouă versiune nu va fi niciodată acceptată în Ochii lui Dumnezeu.

Al vostru Isus