Luni, 15 aprilie 2013 la ora 18:20

Preaiubita mea fiică, dușmanii lui Dumnezeu se ridică în număr mare acum, în fiecare națiune, pentru a denunța Legile lui Dumnezeu.

Vor fi introduse multe legi noi în fiecare regiune și în fiecare biserică. Majoritatea legilor vor fi împotriva Învățăturilor date în Sfânta Biblie. Toate tipurile de păcat vor fi legiferate, iar întunericul bestiei va acoperi lumea. Aceia care se opun acestor legi vor fi respinși fiind considerați dereglați și demonizați. Vocile lor vor fi înăbușite de către cei care îmbrățișează secularismul, ca și cum ar fi o religie autentică. Ei vor folosi toate argumentele intelectuale pentru a-și impune legile dezgustătoare și îi vor înșela pe mulți, deoarece vor folosi drepturile omului ca instrument pentru a-i controla pe ceilalți.

Mulți nu vor fi suficient de puternici pentru a lupta împotriva avorturilor, eutanasiei și căsătoriilor între persoane de același sex. Atunci, imediat ce legile au apărut, Biserica Catolică își va anunța reforma pentru recunoașterea tuturor drepturilor omului și tuturor religiilor. Aceasta va fi urmată de o teribilă diviziune între cei binecuvântați cu darul discernământului dat lor de către Duhul Sfânt, și cei a căror singură dorință este iubirea de sine și care Îl resping pe Dumnezeu. Ei Îl văd pe Dumnezeu și Învățăturile Mele ca pe un obstacol pentru a trăi ceea ce ei cred că este un mod de viață liber.

Puternica organizație globală a elitelor, care este infiltrată în fiecare colț al lumii, va planifica legi noi pentru Biserică și va complota pentru răsturnarea liderilor, în același timp plănuind războaie care vor aduce distrugere. Atât de mândri sunt ei și în asemenea măsură de loiali față de adularea satanică, încât cred că sunt indispensabili. Cât de mult vor suferi pentru faptele lor rele. Deoarece ei cred că pot să-i controleze pe ceilalți și să aplice planurile lor mârșave pe alții, vor fi loviți de Mâna Tatălui Meu. Li se va da timp doar atâta cât să-și întoarcă spatele. După aceea, ei se vor întoarce unul împotriva celuilalt și se vor distruge reciproc. Nivelul suferinței lor, chiar și aproape de final, nu va fi suficient pentru a-i face să-și dea seama de ceea ce îi așteaptă dacă vor continua să rămână legați de cel rău.

Prea mulți oameni, nu ai lui Dumnezeu, vor observa doar puțin din aceste evenimente la început. Ei se vor revolta deschis împotriva nedreptăților din națiunile lor doar atunci când libertatea lor va fi restricționată. Atunci ei vor realiza oroarea care va fi fost creata din cauză că Lumina lui Dumnezeu a fost stinsă. În locul acesteia va fi întuneric, deșertăciune, foamete și lipsă de iubire. Abia atunci omul va plânge după Milostivirea lui Dumnezeu. Eu voi fi acolo, așteptând, pentru a le dărui alinare și a le salva sărmanele suflete speriate.

Isus al vostru