Sâmbătă, 30 aprilie 2011 la ora 20:45

În această seară sunt fericit, fiica Mea iubită, pentru felul în care asculți de mine. Sunt bucuros că participi zilnic la Sfânta Liturghie, că primești Sfânta Euharistie. Mintea și sufletul tău se vor întări ca să poți răspunde cât mai repede Voinței Mele Sfinte. Mai ai încă mult de lucru pentru ca sufletul tău să se pregătească pentru desăvârșirea pe care o aștept de la tine. Să nu-ți fie frică, pentru că Eu te conduc la fiecare pas pe drumul tău.

Fiica Mea, cât de mult îi iubesc pe păcătoși. Cât de mult doresc fidelitatea lor. Observ oamenii și văd că sunt unii care râd fericiți în casele lor alături de prieteni și familie. În asemenea cazuri și Eu sunt copleșit de fericire pentru că Spiritul Meu este prezent acolo. Apoi mă uit în alte case, unde văd că oamenii sunt tulburați, supărați, furioși și-n unele cazuri sunt violenți unii cu alții. Și atunci, Eu plâng. Pentru că știu că în aceste case satana este prezent. Apoi mă uit și văd grupuri de prieteni și văd că muncesc împreună în fiecare zi pentru bunăstarea altora și sunt fericit. Apoi văd și alte grupuri de oameni care lucrează pentru propria lor bunăstare, cu un singur țel: să acapareze cât mai multă putere și avere. Orice activitate de-a lor are un singur scop: satisfacerea propriilor cerințe, și asta de obicei se întâmplă în detrimentul altora. Și Eu plâng, pentru că știu că ei trăiesc în întuneric. Apoi privesc cu interes la alte grupuri formate din oameni inteligenți și culți care vor să convingă lumea că Dumnezeu, Tatăl Meu Veșnic, nu există. Ei prezintă cu înverșunare explicațiile lor inteligente, în timp ce Mă renegă cu aroganță. Mi se frânge inima pentru acele suflete căldicele care prin aceasta sunt atrași în bârlogul întunericului. Există atât de multe grupuri ce au tot atât de multe interese, țeluri, intenții diferite. Din păcate doar foarte puțini dedică timp comunicării cu Dumnezeu, Tatăl Veșnic.

Astăzi, multe milioane de oameni au rămas fără credință. Rezultatul acestui fapt este că mulți oameni sunt tulburați, nu știu către ce țeluri să se îndrepte și nici nu caută călăuzirea slujitorilor Mei sfințiți.

Vârtejul confuziei va continua, dacă copiii Mei nu-Mi cer să-i ajut. Rugați-vă pentru fiecare copil al Meu din întreaga lume. Priviți împrejur și veți vedea că oamenii din întreaga lume sunt la fel. Poate că sunt de diferite naționalități, vorbesc altă limbă sau au altă culoare a pielii dar trăsăturile lor se aseamănă. Unii sunt fericiți, alții suferă, alții sunt plini de iubire, în timp ce alții sunt mânioși și violenți. Majoritatea oamenilor au și simțul umorului, și constată aceasta în anumite perioade din viața lor. Dacă veți privi la membri familiei voastre și la prieteni, veți vedea că au aceleași trăsături.

Așadar, dacă simțiți că trebuie să vă rugați pentru cei apropiați vouă, Eu vă rog să îi luați in considerare pe toți frații voștri din toate colțurile lumii. Cu toții sunteți copiii Mei. Credincioșii Mei, rugându-vă Rozarul Milostivirii Divine pentru toți copiii Mei de pretutindeni, puteți salva omenirea din întunericul iadului. Puterea acestei rugăciuni va garanta că Milostivirea Mea va acoperi întreaga lume.

Lăsați-Mă să vă iau pe toți în Paradisul Meu. Feriți-Mă de durerea pe care aș simți-o dacă aș fi nevoit să las pe vreunul dintre voi în mâna satanei.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă Rozarul Milostivirii Divine în fiecare zi la ora 15:00, și astfel puteți salva întreaga lume.

Al vostru întotdeauna Îndurător, Isus Cristos